Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Når må jeg isåfall ta den ut til tining, og skal den da tine i kjøleskapet?Når gnir jeg den da inn med salt og pepper?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Dersom du har kjøpt frossen ribbe så la den ligge i fryseren fram til noen dager før du skal bruke den.

Er den fersk så har du to valg. Gni den inn med krydder og la den ligge to døgn i kjøleskapet før du steker den. Del den ev. opp i biter før du fryseren den ned. Varmes i langpanne når den skal brukes. Alternativet er å fryse den ned nå i fersk tilstand.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...