Gå til innhold

Holdbarhet på div. julekaker


Anbefalte innlegg

Gjest Lykkeliky
Skrevet

Tenker på å bake litt til jul, men er usikker på når jeg kan begynne, har panikk for at jeg skal spise noe "gammelt" :-) Jeg tenker på f.eks sirupssnipper, Sarah Bernard, Kokkosmakroner og kransekakestenger...

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tørre kaker, som sirupssnippar og pepperkaker, held seg kjempelenge utan å bli gamle. Så dei kan du trygt bake no. Meir "fuktige ting", som delfiakake og slikt, ville eg kanskje venta litt lenger med.

Skrevet

Tenker på å bake litt til jul, men er usikker på når jeg kan begynne, har panikk for at jeg skal spise noe "gammelt" :-) Jeg tenker på f.eks sirupssnipper, Sarah Bernard, Kokkosmakroner og kransekakestenger...

Hvis du har lyst til å begynne nå så er kokkosmakroner helt ok å begynne med, samme gjelder mandelflarn. Så lenge de ligger tørt og i lukket boks holder de seg kjempelenge.

Skrevet

Hva med diverse hjemmelagede kjeks og sjokolade? Har tenkt å smelte sjokolade og ta inn chilli, rosiner og peanøtter - kan dette holde seg til julaften?

Skrevet

Tenker på å bake litt til jul, men er usikker på når jeg kan begynne, har panikk for at jeg skal spise noe "gammelt" :-) Jeg tenker på f.eks sirupssnipper, Sarah Bernard, Kokkosmakroner og kransekakestenger...

Min kollega sier at sara bernard holder seg veldig bra i frysen. Men det er vell avhengig av hvilken krem man bruker. Hun hadde en anderledes fyll en det jeg har smakt før (ikke sjokolade). Sånn suksess terte krem, med marsipanlokk på. Supergod!!!!!!!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...