Smørblomsten Skrevet 30. november 2010 #1 Skrevet 30. november 2010 Hvordan oppbevarer man en kransekake best mulig, den har vært fryst, men skal ikke fryses igjen..
Mubba Skrevet 2. desember 2010 #2 Skrevet 2. desember 2010 Min familie oppbevarer alltid kransekaka i en pose oppi en kakeboks (hermetikk!) et veldig kjølig, men tørt sted. Kransekaken holder seg på denne måten seig! Det er hvertfall slik vi gjør det og kransekaka er alltid like god!
Brunhilde Skrevet 2. desember 2010 #3 Skrevet 2. desember 2010 Det beste er jo faktisk å oppbevare den i fryseboksen og ta frem etter behov.
Antlers Skrevet 2. desember 2010 #4 Skrevet 2. desember 2010 Har den i en kakeboks, men legger en fersk brødskalk i bunnen et par dager før kaken skal serveres, så den får riktig konsistens. Da blir den ikke konstant utsatt for fukt (dårligere holdbarhet), noe den fort kan bli i en pose
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå