Gå til innhold

Trekking av pølser


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Grillpølser ca 10 min, og kjøttpølser ca 20 min. Pass på at vannet ikke begynner å koke, da... Ikke for det, pølsesuppe kan jo og være godt. :wink:

Skrevet

Du trekker vel ikke grillpølser og kjøttpølser. De steker man (eller griller da) :-)

Wienerpølser derimot................

Gjest sunshine-t
Skrevet

kunne jo sagt at det var wiener det var snakk om... :lol:

Skrevet

Jeg trekker wienerpølsene i ca 10 minutter(til de flyter).

Skrevet

Ja, og litt oppskjært løk i vannet!!! :)

Skrevet

Jeg hiver i en buljongterning (til alle slags pølser).

Skrevet

Det er som med wienerpølser som med andre typer pølser (dog ikke spiselige) du kjenner på de når de er ferdige. Ta en klype og rist litt på de, er de stive så er de ferdige, men er de slappfisk så må de varmes mer.

Tips til pølsevann: alt fra øl, pepper ol, men mest vanlig er vel kjøttbuljong og bittelite grann eddik. Da blir det knekk over pølsene.

hilsen pøslsespesialisten som drev byens beste pølsebod i studietiden.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...