Gå til innhold

Pangasius-fisk - spiser du?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Nei, jeg synes det er fint å spise Norsk fisk.

De har det frossent på en rekke matbutikker ja.

Pangasius er "merkenavnet". På norsk heter det vel egnetlig malle eller haimalle (men ingen kaller den det). Du kan lese om den her. Det er en oppdrettsfiks som primært eksporteres fra Thailand og Vietnam.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Antar at Pangasius er det samme som Panga. Panga spiser jeg av og til. Bor i såkalte "Syden" - og her er det ikke veldig billig med torsk, sei og laks. Panga er greit - men litt bløt i fisken. Steker den på panna - men sannsynligvis bedre egnet til frityr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, jeg synes det er fint å spise Norsk fisk.

De har det frossent på en rekke matbutikker ja.

Pangasius er "merkenavnet". På norsk heter det vel egnetlig malle eller haimalle (men ingen kaller den det). Du kan lese om den her. Det er en oppdrettsfiks som primært eksporteres fra Thailand og Vietnam.

Ja, men jeg synes det er kjedelig å bare spise norsk :D JEg spiser laks, torsk, pangasius blant annet. Nå skal jeg en tur til Norge og der lurte jeg på om Pangasius heter noe annet i butikken, da jeg har lyst på det til middag :D

Takk for hjelpen alle sammen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...