spira Skrevet 5. mai 2002 #1 Skrevet 5. mai 2002 Skal bake kake til dugnad i barnehagen, og da er det jo greit å lage en langpanne. Men er det noen som har en god oppskrift på ei kake som er grei og bake og ta med seg. Er så lei av å ta med sjokoladekake12
Mitsi Skrevet 5. mai 2002 #2 Skrevet 5. mai 2002 Hallo. Her kommer en oppskrift på juicekake, den er knallgo, og blir aldri tørr. 4 egg 6dl sukker 300 g smelta smør 7dl hvetemel 5ts bakepulver 8ts vaniljesukker 3dl appelsinjuice Egg og sukker piskes til eggedosis ha i resten Steikes 175 grader i ca 1/2 time Glasur: 400g melis 4ss smør smeltes 8ss juice 2-3ss vaniljesukker. Prøv denne du. MMMMMMM _________________ Klem fra SiBa 1212[ Dette Innlegg er endret av: SiBa den 2002-05-06 20:20 ]
TiaMaria Skrevet 6. mai 2002 #3 Skrevet 6. mai 2002 Her er oppskrift på verdens beste krydderkake! 7,5 dl kefir el kulturmelk 6,5 dl sukker 1 ss natron 1 ts kanel 1 ts kardemomme 1 ts ingefær 1-2 ts nellik 1-2 ss tyttebærsyltetøy 8-9 dl hvetemel 150 g smeltet smør Rør sukkeret ut i kefirmelk. Bland i det andre og rør sammen til en glatt røre, smør til slutt. Ha det over i bakepapirkledt langpanne og stek ved 180 grader i 50-60 min.
Gjest Anonymous Skrevet 6. mai 2002 #4 Skrevet 6. mai 2002 Smelter du smøret til glasuren, eller røres det hvitt? Denne skal jeg prøve!!!
Gjest Lea Skrevet 6. mai 2002 #5 Skrevet 6. mai 2002 Eplekake er fint som langpannekake. Lag bare større porsjon og sett i gang. Tror ikke at jeg kjenner noen som IKKE liker eplekake jeg!
Mitsi Skrevet 6. mai 2002 #6 Skrevet 6. mai 2002 Hvis det var juicekaka du mente anonym, ja så skal smøret smeltes. Beklager, skulle selvsagt skrevet det med en gang.12
Snuppa Skrevet 7. mai 2002 #7 Skrevet 7. mai 2002 Denne banankaken er enkel og alltid en slager: Banankake 4 egg 6 dl sukker 4 mosede bananer 4 ts vaniljesukker 4 ts bakepulver 250 g smeltet smør 2 ts natron 1,5 dl melk 9 dl hvetemel Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland i vekselsvis vått og tørt. Helles i en smurt langpanne. Stekes i 45 minutter ved 180 grader på nederste rille. Når kaken er avkjølt dekkes kaken med melisglasur. 12
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå