matfjas Skrevet 21. november 2010 #1 Del Skrevet 21. november 2010 jeg skal lage pepperkake hus for første gang...... hjelpes det vil ikke gå bra...trenger all hjelp jeg kan få:= ) se på denne linken, på et par av bildene ser dere at melisen er veldig fin, på en måte rennende og tykk..hvordan får man til det? uten at det renner i tynne striper og blir alt for rennende og stygt?? ellers, pynter man før man setter sammen - eller etter? fester man med melis eller smelta sukker? alt av råd trengs :=) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. november 2010 #2 Del Skrevet 21. november 2010 Ha eggehvite i melisblandingen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fruBeist Skrevet 21. november 2010 #3 Del Skrevet 21. november 2010 Hvilken link? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lyra Skrevet 21. november 2010 #4 Del Skrevet 21. november 2010 Mangler link der ja... Men ellers: lag melisen med eggehviter, pynt før du setter huset sammen og la det tørke, lim det sammen med smeltet sukker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå