Rakiana Skrevet 23. august 2013 #3801 Del Skrevet 23. august 2013 Tusen takk for tips! Hvor kjøper du dette middelet, i fargehandel, Plantasjen o. l.? Jeg tenker på med gru om jeg skulle sove med halvåpen munn og få et sånt beist inni der . Jeg mener at jeg kjøpte det på Mekk, men du kan få kjøpt det i denne nettbutikken, og sikkert også andre steder. Huff, så grusomt det hadde vært å spise en sånn en i søvne! Det er det jeg er livredd for, eller at de skulle finne på å krabbe på meg *grøss* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brimi Skrevet 24. august 2013 #3802 Del Skrevet 24. august 2013 Hvorfor danner det vanndammer i kjøleskapet? Gummien på døra har vært løs lenge, men vi fikset det igår og det var da det startet for alvor å komme masse vann på matvarene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minya Skrevet 24. august 2013 #3803 Del Skrevet 24. august 2013 Sjekk om det ligger is langs bakveggen inni kjøleskapet. Det er sannsynligvis den som har begynt å smelte Som regel en god indikasjon på at det er på tide å avise kjøleskapet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brimi Skrevet 26. august 2013 #3804 Del Skrevet 26. august 2013 Sjekk om det ligger is langs bakveggen inni kjøleskapet. Det er sannsynligvis den som har begynt å smelte Som regel en god indikasjon på at det er på tide å avise kjøleskapet Hehe, nå er det for kaldt i kjøleskapet! Får ikke avise kjøleskapet før vinteren kommer dessverre. Men det er is på bakveggen. Hvorfor kommer det is bare på bakveggen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 26. august 2013 #3805 Del Skrevet 26. august 2013 Jeg lurer skikkelig på hvorfor folk sier dette, når de skal presentere seg f.eks "Hei jeg heter Mona og er 25 år gammel og blir 26." selfølgeliog blir hun 26? sålenge hun ikke har store planer om og dø det neste året blir hun jo 26... neste gang skal jeg si Hei jeg heter ..... jeg er 25 år gammel, men blir 20! *oppgitt* Så nettopp på Jaken på Kjærligheten. Hun ene har skrevet i brevet: Jeg heter Elise og jeg blir 24 år i desember. Vet ikke når hun skrev det brevet, men det er sommer når de leser det.. Så ehh.. det blir jo bare som å si "jeg har bursdag i år jeg ) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurodice Skrevet 26. august 2013 #3806 Del Skrevet 26. august 2013 Så nettopp på Jaken på Kjærligheten. Hun ene har skrevet i brevet: Jeg heter Elise og jeg blir 24 år i desember. Vet ikke når hun skrev det brevet, men det er sommer når de leser det.. Så ehh.. det blir jo bare som å si "jeg har bursdag i år jeg ) Det er jo optimistisk å skrive "jeg blir X år". Det er vel ikke sikkert de blir. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Stjerner og planeter Skrevet 26. august 2013 #3807 Del Skrevet 26. august 2013 er dette ein trolletråd? http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=767863&page=2#entry13161222 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minya Skrevet 26. august 2013 #3808 Del Skrevet 26. august 2013 Hehe, nå er det for kaldt i kjøleskapet! Får ikke avise kjøleskapet før vinteren kommer dessverre. Men det er is på bakveggen. Hvorfor kommer det is bare på bakveggen? Det er kondens som legger seg hver gang du åpner kjøleskapet. Er du/dere i tillegg sånne som ofte åpner kjøleskapet for å se om det har kommet noe nytt inn der siden sist, så legger kondensen seg oftere, og du ender opp med et tykt lag is på bakveggen. Selv om det er kaldt i kjøleskapet, så er det over 0 grader, og allerede ved +1 vil isen tine sakte, men sikkert. Som igjen fører til vann i bunnen av kjøleskapet. Det er på tide å avise det, ikke bare fordi det renner vann som legger seg i alle kriker og kroker, men også fordi isen fører til at kjøleskapet driver mye dårligere når det er mye is der, slik at det kommer mer is. Det trenger ikke ta veldig lang tid, bare ta ut alt, finn deg en hammer og en skrutrekker eller meisel, og slå¨løs isen. Sist jeg gjorde det, tok det ca 20 minutter. Har du ikke et annet kjøleskap å legge de lett forringelige varene i, så ta avisingen dagen før du skal handle, eller vent en dag ekstra med å handle slik at det er minst mulig i kjøleskapet når du går igang. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kara W Skrevet 26. august 2013 #3809 Del Skrevet 26. august 2013 Kan veganere svelge sperm? 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hattifnatten Skrevet 26. august 2013 #3810 Del Skrevet 26. august 2013 Det er kondens som legger seg hver gang du åpner kjøleskapet. Er du/dere i tillegg sånne som ofte åpner kjøleskapet for å se om det har kommet noe nytt inn der siden sist, så legger kondensen seg oftere, og du ender opp med et tykt lag is på bakveggen. Selv om det er kaldt i kjøleskapet, så er det over 0 grader, og allerede ved +1 vil isen tine sakte, men sikkert. Som igjen fører til vann i bunnen av kjøleskapet. Det er på tide å avise det, ikke bare fordi det renner vann som legger seg i alle kriker og kroker, men også fordi isen fører til at kjøleskapet driver mye dårligere når det er mye is der, slik at det kommer mer is. Det trenger ikke ta veldig lang tid, bare ta ut alt, finn deg en hammer og en skrutrekker eller meisel, og slå¨løs isen. Sist jeg gjorde det, tok det ca 20 minutter. Har du ikke et annet kjøleskap å legge de lett forringelige varene i, så ta avisingen dagen før du skal handle, eller vent en dag ekstra med å handle slik at det er minst mulig i kjøleskapet når du går igang. Eller legg matvarene sammen med noe kjøleelementer, evt knuste isbiter! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brimi Skrevet 26. august 2013 #3811 Del Skrevet 26. august 2013 Tenker det blir lettere å gjøre det når minusgrader kommer:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badebuksa Skrevet 26. august 2013 #3812 Del Skrevet 26. august 2013 Kan veganere svelge sperm? nei 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 27. august 2013 #3813 Del Skrevet 27. august 2013 Viser til artikkelen på øverste linja her om mugg og ost. Det står om harde oster og myke oster. Er vanlig gulost/hvitost en hardost eller mykost? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brimi Skrevet 27. august 2013 #3814 Del Skrevet 27. august 2013 Viser til artikkelen på øverste linja her om mugg og ost. Det står om harde oster og myke oster. Er vanlig gulost/hvitost en hardost eller mykost? Jeg tror det er en hard ost. Siden listeria liker seg i myke oster. Men det er bare spekulasjon fra min side. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brulta92 Skrevet 27. august 2013 #3815 Del Skrevet 27. august 2013 Hvorfor, med noen veldig få unntak er mennesker enten venstrehendte eller høyrehendte? Ville det ikke vært mest praktisk å kunne bruke begge like bra? Jeg var begge-deler hendt fram til jeg var ca 17 år og begynte å skrivemåte data. Er fortsatt like sterk i begge osv. Men hvis jeg skal drive med detalj arbeid,feks pirke på noe smått, bruker jeg venstre. Jeg er også begge-deler beint Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minya Skrevet 27. august 2013 #3816 Del Skrevet 27. august 2013 Viser til artikkelen på øverste linja her om mugg og ost. Det står om harde oster og myke oster. Er vanlig gulost/hvitost en hardost eller mykost? Det er en fast ost. Myke oster klassifiseres av at de som oftest er smøremyke, slik som alle smøreoster, camembert, brie og sånt noe. Babybel er også en fast ost, selv om den er ganske myk etter en liten stund i romtemperatur. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lutetium 71 Skrevet 27. august 2013 #3817 Del Skrevet 27. august 2013 Det er en fast ost. Myke oster klassifiseres av at de som oftest er smøremyke, slik som alle smøreoster, camembert, brie og sånt noe. Babybel er også en fast ost, selv om den er ganske myk etter en liten stund i romtemperatur. + Prim? Prim lagest visst på samme vis som brunost, og brunost er vel en slags ost. Forøvrig lagde man pultost av restene etter primproduksjonen før i tida (navnet pultost kommer fra det danske ordet ”pult”). - kilde Wiki. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 27. august 2013 #3818 Del Skrevet 27. august 2013 Jeg lager prim av brunost. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pringle Skrevet 27. august 2013 #3819 Del Skrevet 27. august 2013 + Prim? Prim lagest visst på samme vis som brunost, og brunost er vel en slags ost. Forøvrig lagde man pultost av restene etter primproduksjonen før i tida (navnet pultost kommer fra det danske ordet ”pult”). - kilde Wiki. Prim og brunost regnes ikke som ost, fordi det lages av mysen, ikke av ostestoffet. Litt på samme måte som at hvit sjokolade ikke er sjokolade, fordi den ikke inneholder kakaomasse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 27. august 2013 #3820 Del Skrevet 27. august 2013 er dette ein trolletråd?http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=767863&page=2#entry13161222 Det tror jeg ikke. Norges land er smekk fullt av wannabees. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå