Gjest gjest1 Skrevet 13. oktober 2003 #1 Skrevet 13. oktober 2003 Stek ønsket mengde laks/ørret filet på panna. Legg den til siden og hell en pakke fløte eller rømme i panna. Ha i masse hakket bladpersille(ca 1/2 bunt) eller fersk spinat, revet skall av sitron + litt av saften, salt og pepper. La det bli varmt og hell det over laksen og server. Gjerne med ris eller pasta til.
Gjest Anonymous Skrevet 13. oktober 2003 #2 Skrevet 13. oktober 2003 Åh, det hørtes godt ut! Laget det faktisk på heimkunnskapen på ungdomsskolen husker jeg
Gjest sunshine-t Skrevet 13. oktober 2003 #3 Skrevet 13. oktober 2003 det hadde vi faktisk forrige uke utrolig enkelt, men samtidig sinnsykt godt!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå