musikkglad Skrevet 12. november 2010 #1 Skrevet 12. november 2010 Er bare nysgjerrig!!! Selv bor jeg på østlandet og er vokst opp med ribbe, julepølser, medisterkaker og surkål/rødkål. Og dette kommer jeg til å holde på.(Men er ikke redd for å prøve noe nytt) Da jeg vokste opp hørte jeg aldri om andre mat tradisjoner enn ribbe. Men i dag vet jeg at det finnes mange varianter. Er som sagt bare nysgjerrig. Kanskje ender jeg opp med å prøve en av dine varianter en gang???
Sunniva81 Skrevet 12. november 2010 #2 Skrevet 12. november 2010 Ribbe, medisterkaker/pølser,surkål,rødkål,potet,gulrot og sånne grønne kålkuler som jeg ikke husker navnet på i farta Å masse sky/saus ved siden av! Mmmmm.......Gleder meg!
kulu-kulu Skrevet 12. november 2010 #3 Skrevet 12. november 2010 Ribbe,medisterkaker,sosisser,rødkål/surkål , potet , saus etc Ingen over-ingen ved siden av Kommer fra Trøndelagen
luckygal Skrevet 12. november 2010 #4 Skrevet 12. november 2010 (endret) Østlandet & Fårikål! edit; herregud jeg er sløv - mener jo pinnekjøtt! hahahaha Endret 12. november 2010 av luckygal 2
Inger88 Skrevet 12. november 2010 #5 Skrevet 12. november 2010 Pinnekjøtt:D Simpelten bare elsker det! Kommer foresten fra sør-vestlandet 1
Gjest strykebrett Skrevet 12. november 2010 #6 Skrevet 12. november 2010 Kommer fra Nordmøre og vi har pinnekjøtt med kålrabistappe, potet og pølser. Riskrem til dessert.
Pingting Skrevet 12. november 2010 #7 Skrevet 12. november 2010 (endret) Rømmegrøt med påfølgende spekemat, rakfisk og flatbrød. Vi feirer i Nord-Trøndelag. Ribbe spiser vi på 1. dag. Endret 12. november 2010 av Pingting
Gjest youlookslashy Skrevet 12. november 2010 #8 Skrevet 12. november 2010 medisterpølse, medisterkaker, ribbe, rosenkål, rødkål, surkål, blomkål, gulrøtter, mandelpoteter og brun saus med tyttebærsyltetøy østlandet ftw
Gjest nanamah Skrevet 12. november 2010 #9 Skrevet 12. november 2010 østlandet Ribbe, medisterkaker, sossis, rosenkål, surkål, rødkål, sky, saus, poteter, blomkål og rødlkål. har også sennep, syltetagurk, rødbiter og tyttebærsyltetøy ved siden av Til dessert karamellpudding og riskrem!
AnonymBruker Skrevet 12. november 2010 #10 Skrevet 12. november 2010 Østlandet og ribbe, julepølse, medisterkaker, surkål, poteter og sjy. Riskrem med rød saus og mandel til desseret.
Meridian Skrevet 12. november 2010 #11 Skrevet 12. november 2010 (endret) Jeg har bodd halve livet på vestlandet og halve livet på østlandet. Faren min var vestlending og moren min østlending. Farmor og farfar var vestlendinger, så der var det bare pinnekjøtt. Mormor var vestlending og morfar var østlending, de bodde på østlandet så der var det pinnekjøtt og ribbe. Da ble det pinnekjøtt og ribbe på bordet hver jul, sammen med medisterpøler og medisterkaker, kålrabistappe, surkål og rødkål, sjy av kraft og poteter og kokte grønnsaker. Til dessert hadde vi alltid riskrem og rød saus, og fruktsalat med krem og is til. Endret 12. november 2010 av meridian
malifika Skrevet 12. november 2010 #13 Skrevet 12. november 2010 Østlandet. Er vokst opp med ribbe og pinnekjøtt og alt som hører til dette. Men, har aldri syntes det har vært særlig godt så har laget min egen tradisjon etter som jeg ble eldre og har nå kalkun. Riskremen til dessert har jeg derimot holdt fast ved
Meridian Skrevet 12. november 2010 #14 Skrevet 12. november 2010 Ribbe, medisterkaker/pølser,surkål,rødkål,potet,gulrot og sånne grønne kålkuler som jeg ikke husker navnet på i farta Å masse sky/saus ved siden av! Mmmmm.......Gleder meg! De grønne kålkulene heter rosenkål! 1
AnonymBruker Skrevet 12. november 2010 #15 Skrevet 12. november 2010 Ribbe, medisterkaker og julepølser, poteter, surkål, ribbefett og saus. Riskrem til dessert. Elsker julemiddagen!! Østlandet
Sequax Skrevet 12. november 2010 #16 Skrevet 12. november 2010 Spiser det samme som de fleste andre fra Østlandet: ribbe med tilbehør og riskrem til dessert!
Lista Skrevet 12. november 2010 #17 Skrevet 12. november 2010 Ribbe, medisterkake, medisterpølse, innmatpølse + det som hører med, og riskrem med rød saus og mandel til dessert. På på østlandet.
Nyxe Skrevet 12. november 2010 #18 Skrevet 12. november 2010 Er Amerikans så har som oftest hatt kalkun, søt potet, stuffing osv. Men de har vel begynnt med pinnekjøtt som resten av de vi kjenner her på vestlandet nå de siste årene. Kunne heller tenkt meg ribbe selv når jeg blir stor og skal begynne å ha besøk. Riskrem til desert og kirsebær pai
cindarella Skrevet 12. november 2010 #19 Skrevet 12. november 2010 Pinnekjøtt, ribbe, kålrabistappe, surkål, ribbefett og heimelaga julepølser. Sogn og Fjordane
Gjest strykebrett Skrevet 12. november 2010 #20 Skrevet 12. november 2010 Til dessert karamellpudding og riskrem! Her har jeg sannelig noe å lære! Dobbel dessert, hvorfor har jeg ikke tenkt på det før *gremmes*
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå