Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Ifjor smeltet jeg sukker i stekepanna for å lage lim til pepperkakehus. Det funket veldig bra, men det endte med at jeg måtte kaste stekepanna (heldigvis billig fra ikea), fordi jeg ikke fikk ut klisset etterpå.

Noen som har noen gode tips så jeg unngår å måtte kaste panna i år?

(legger til at pepperkakehuset er ferdighus fra ikea, jammen om jeg ikke orker å stå å lage selv :) ).

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvis du ikke skal spise det etterpå kan du bruke limpistol, pynt med melis etterpå så syns det nesten ikke. Mye bedre enn å kline med sukker osv..

Skrevet

Nja, har etpar unger som kommer til å spise av det, så da funker limpistol dårlig. Men takk for tipset - har ikke tenkt så langt!

Skrevet

Du kan også bruke royal icing, det blir skikkelig stivt da det tørker, og huset faller ikke sammen :)

  • Liker 1
Skrevet

Hva gjorde du for å få vekk sukkeret? Jeg pleier å koke vann i panna etterpå, og det har alltid tatt bort sukkeret i min panne :)

Gjest navnelapp
Skrevet

Sukker er 100% vassløyseleg, så hadde du sett steikepanna di i bløyt hadde den blitt heilt fin igjen.

Skrevet

Sukker er juks! Bruker melis og eggehvite, funker fint :)

Skrevet

Takk for svar! Da går jeg for sukker, og koker vann i stekepanna etterpå for å få det bort.

God helg til alle!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...