-Milla80- Skrevet 5. november 2010 #1 Del Skrevet 5. november 2010 Ifjor smeltet jeg sukker i stekepanna for å lage lim til pepperkakehus. Det funket veldig bra, men det endte med at jeg måtte kaste stekepanna (heldigvis billig fra ikea), fordi jeg ikke fikk ut klisset etterpå. Noen som har noen gode tips så jeg unngår å måtte kaste panna i år? (legger til at pepperkakehuset er ferdighus fra ikea, jammen om jeg ikke orker å stå å lage selv ). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kontorstol Skrevet 5. november 2010 #2 Del Skrevet 5. november 2010 Hvis du ikke skal spise det etterpå kan du bruke limpistol, pynt med melis etterpå så syns det nesten ikke. Mye bedre enn å kline med sukker osv.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Milla80- Skrevet 5. november 2010 Forfatter #3 Del Skrevet 5. november 2010 Nja, har etpar unger som kommer til å spise av det, så da funker limpistol dårlig. Men takk for tipset - har ikke tenkt så langt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SusanneGullet Skrevet 5. november 2010 #4 Del Skrevet 5. november 2010 Du kan også bruke royal icing, det blir skikkelig stivt da det tørker, og huset faller ikke sammen 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amys Skrevet 5. november 2010 #5 Del Skrevet 5. november 2010 Hva gjorde du for å få vekk sukkeret? Jeg pleier å koke vann i panna etterpå, og det har alltid tatt bort sukkeret i min panne Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 5. november 2010 #6 Del Skrevet 5. november 2010 Sukker er 100% vassløyseleg, så hadde du sett steikepanna di i bløyt hadde den blitt heilt fin igjen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kladd Skrevet 5. november 2010 #7 Del Skrevet 5. november 2010 Sukker er juks! Bruker melis og eggehvite, funker fint Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Milla80- Skrevet 5. november 2010 Forfatter #8 Del Skrevet 5. november 2010 Takk for svar! Da går jeg for sukker, og koker vann i stekepanna etterpå for å få det bort. God helg til alle! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå