Gå til innhold

Sukkerlim til pepperkakehus


-Milla80-

Anbefalte innlegg

Ifjor smeltet jeg sukker i stekepanna for å lage lim til pepperkakehus. Det funket veldig bra, men det endte med at jeg måtte kaste stekepanna (heldigvis billig fra ikea), fordi jeg ikke fikk ut klisset etterpå.

Noen som har noen gode tips så jeg unngår å måtte kaste panna i år?

(legger til at pepperkakehuset er ferdighus fra ikea, jammen om jeg ikke orker å stå å lage selv :) ).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvis du ikke skal spise det etterpå kan du bruke limpistol, pynt med melis etterpå så syns det nesten ikke. Mye bedre enn å kline med sukker osv..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nja, har etpar unger som kommer til å spise av det, så da funker limpistol dårlig. Men takk for tipset - har ikke tenkt så langt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan også bruke royal icing, det blir skikkelig stivt da det tørker, og huset faller ikke sammen :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva gjorde du for å få vekk sukkeret? Jeg pleier å koke vann i panna etterpå, og det har alltid tatt bort sukkeret i min panne :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk for svar! Da går jeg for sukker, og koker vann i stekepanna etterpå for å få det bort.

God helg til alle!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...