Gå til innhold

Livet med Pittelille


sunflower87

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ja nååååå er det snart på tide å begynne å kjenne littegranne tegn til fødsel, Sunflower...! For ikke glem at det er i morgen du skal føde! :opplyser: (så hun må nok knipe igjen til klokka passerer midnatt, GUNS :fnise: ) *kikker på kalenderen min igjen* :nigo:

Endret av Knøtteliten
Lenke til kommentar
Del på andre sider

:popcorn:

Men da hadde sikkert du hørt noe sladder GUNS :fnise: Uansett ikke lenge igjen! :hoppe:

Håper alt står bra til! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sorry å måtte skuffe dere jenter! Her er det stille før stormen! Var på kontroll idag, og jordmor kunne fortelle meg at jeg er veldig fødeklar.... JO TAKK du, DET vet jeg :skratte: Litt kynnere og slikt kos, men bortsett fra det er det lite og ingenting som tilsier en fødsel i nærmeste fremtid. Men jeg løper på do hele tiden, brystvortene mine er ømme som fy, og i går natt hadde jeg regelmessige kynnere med 5 minutters mellomrom i tre (!) timer...så sluttet det. JUKS sier jeg, JUKS!!

Men vi får se hva natten bringer. Plutselig bestemmer hun seg for at nok er nok :gjeiper: Jeg fikk ihvertfall vite at hun har det veldig godt inni magen min enn så lenge, og det er veldig betryggende. Jeg håper bare hun ikke har det så godt at hun synes det er greit å bli der lengre enn nødvendig :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Wish me good luck....skal bort til eksen å diskutere fødsel og diverse... Det kan bli noe ubehagelig...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det gikk forsåvidt greit. han er inneforstått med at fødselen kan starte når så helst på døgnet, og han sier selv at jeg må ringe ham når den er startet. Kjempeflott! Han vil fremdeles være med på fødselen, være moralsk støtte som han sier selv. Jeg er imponert, tenker jeg for meg selv. Så klarer han å ødelegge hele den gode følelsen jeg har med å si at han ikke vet om han vil være en del av livet etterpå. Han vet ikke om han vil ta ansvar for Pittelille og være pappa'n hennes. Så da var vi tilbake på square one... Jeg forstår ikke hvorfor han vil være med på fødselen dersom han ikke er interessert i å ta del i tiden etterpå. Fødselen er jo bare starten, og hvis han ikke vil være med på fortsettelsen så er det jo ikke noe vits at han er med i det hele tatt.

Forvent det verste og håp på det beste. Jeg håper Pittelille får ham til å falle pladask med sitt vakre åsyn, for gudene vet at det ikke er mer jeg kan gjøre. Jeg kan ihvertfall ikke presse på, for det ødelegger mer enn det gjør godt.

Jeg er litt nedslått akkurat nå. Jeg trodde det gikk så mye bedre nå... :trist:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, skjønner at det var en skuffelse. Skjønner ikke at det går an å få seg selv til å si noe sånt, men mannfolk skal vel ikke være enkle å forstå. :vetikke:

Som du sier, forvent det verste og håp på det beste. Ta utgangspunkt i at det er flott at han ønsker å være med på fødselen. Tror det vil være vanskelig å ikke smelte når han får se nurket. Og om han gjør det så er han iskald og ganske guffen.

:troest:

Dette ordner seg! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Delphina

:klemmer:

Akkurat det synes jeg var litt drøyt, vær med på fødselen til datteren deres og så bare ikke være der lengre? Enten eller spør du meg.

Håper uansett på det beste, og at han forstår etterhvert at det kanskje blir tungt å ikke se hans datter..

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, helt enig. Skjønner ikke poenget med at han skal være med på fødselen men ikke resten. Da kan jeg like så greit gjøre det alene tenker jeg. Men han ønsker nå å være med på fødselen, så håper jeg at synet av hans datter og ikke minst forståelsen av at det er hans datter får ham til å ønske å ta en del av livet hennes. Uansett så slipper han ikke helt unna, for besteforeldrene vil være der for henne. Men det kjennes ut som et steg i feil retning når han sier det han sier. Jeg må ærlig innrømme det. Men forvent det verste, håp på det beste. Alt håp er ikke ute enda! Jeg må bare prøve å være positiv fortsatt... :sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja det er så skuffende når det man har håpet og drømt om ikke går i oppfyllelse. Først måtte jeg gi opp drømmen om et familieliv sammen med eksen, og dersom jeg må gi opp drømmen om å ha en far til jenta mi så synes jeg det er blodig urettferdig. Jeg håper han innser etterhvert at det ikke lengre dreier seg om hva han ønsker og vil, men at det som betyr noe er datteren vår! Jeg kjenner jeg ikke er lei meg lengre. Sinnet begynner å koke litt i meg.

Uansett om han er der eller ikke så skal jenta mi få den beste oppveksten hun overhodet kan, og hun skal vokse opp og vite at hun er høyt elsket og absolutt velkommen uansett hva eksen sier! For tenk!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du og jenta di kommer til å få det så fint sammen, uansett hva BF bestemmer seg for. Hun kommer til å få all den kjærligheten hun trenger og mer. Jeg krysser fingrene for at han skjønner tidsnok at dette ikke er noe han vil gå glipp av.

Håper du får en fin dag! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Tusen takk kokos :klemmer: Krysser fingrene for det jeg også!

Idag er mensterminen min :hakeslepp: Hadde aldri trodd jeg skulle gå gravid så lenge, men hey her sitter jeg nå :gjeiper: drømte inatt at jeg fødte unger i hytt og pine, men var fremdeles gravid. I drømmen var jeg på ferie på en båt i Syden, og selv om jeg nettopp hadde født så hadde jeg ingen unge rundt meg, og jeg var visst gravid fremdeles med tvillingbroren til jenta jeg hadde født tidligere i drømmen. Herregud nå må Pittelille komme snart, ellers så tror jeg at jeg må legges inn på første og beste psykiatriske jeg finner :fnise: Kan jo legge til at jeg satt og bablet med Johnny Depp på denne båten. Det var jo en rimelig behagelig vending syns jeg :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, så trist at bf sier han ikke vil være så mye tilstede. Håper han endrer mening når Pittelille er kommet til verden. Skal godt gjøres å ikke smelte da.

Hun får ihvertfall en god mamma :klemmer:

Pittelille kommer på lørdag hun :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hurra for menstermin! :strix: Hadde aldri trodd du kom til å gå så lenge jeg heller, var egentlig forberedt på baby for sån ca en måned siden :sjokkert::fnise:

Håper hun kommer snart :) Ha en fin dag!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...