Gå til innhold

Dip og grønnsaker


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg tenkte å la til dip og grønnsaker når jeg får besøk i kveld, men trenger litt nye innspill. Lurer derfor på hvilke grønnsaker og hvilken dip du liker? Takker for svar!

Skrevet

Jeg liker best broccoli som dippegrønnsak. Ellers pleier jeg å bruke blomkål, gulrøtter og stangselleri. Jeg er så lite oppfinnsom at jeg pleier å bruke rømme og ferdig-dip-pulver.

Skrevet

Jeg bruker kesam og holidaypulver, og/eller salsa.

Jeg synes brokkoli, blomkål, agurk, gulrot, stangelleri og fenikkel er god til.

Gjest Eventyr3
Skrevet (endret)

til dere som bruker brokkoli, blomkål osv som dipp, må man koke det først?

Endret av Eventyr3
Skrevet

Neida, alt skal være rått og knasende godt. Kuttes opp i små spisbare, overkommelige biter. Og Holiday-dip`en er best! :)

Skrevet

Pleier å bruke den Maarud Tzatziki-dip´en til grønnsaker (agurk, gulrøtter, stangselleri, blomkål). Samme pose som vanlig holidaydip og sånn. :)

Skrevet

Jeg er ikke så veldig spenstig jeg heller, men har alltid gulrøtter, kålrot, blomkål og agurk. Synes også det er godt med romanesco, stangselleri, (rød) paprika og gode cherrytomater (setter fram enten tannpirkere eller sånne grillspyd i tre). Bruker også ferdige Maarud-dip'er og enten kesam, lettrømme eller rømmekolle, liker godt holiday og tortilla. Noen ganger kan jeg også lage tzatziki og salsa og ha ved siden.

For at det ikke skal bli altfor sunt med bare grønnsaker, har jeg ofte en skål med tortillachips og potetgull ved siden av :)

Skrevet

Personlig synes jeg det er godt å koke brokkolien litt først.. :sjenert:

Ellers er det jo knaskerøtter/gulrot/minigulerøtter, blomkål, selleri, agurk, paprika, sukkererter osv.. Alt går vel, egentlig? :D Eple er jo ikke en grønnsak men veeeldig godt synes jeg :)

Skrevet

Jeg bruker rå grønnsaker.

Skrevet

Takker for innspill! Var en del kombinasjoner jeg ikke hadde forsøkt her ja, men nam nam så godt det ble :)

Gjest Gjest_sunglasses
Skrevet

Rør inn frisk hakket/tørket dill (eller annen foretrukket krydderurt) i en boks kesam og server som dipp - et sunt, magert og godt alternativ til rømme og ferdigdip. :)

Skrevet

Jeg pleier å dele gulost i staver og servere ved siden av også. Det er veldig godt med dip!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...