Gå til innhold

Teit spørsmål om kakeskjæring


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Vi skal ha en toetasjers kake på vårt bryllup, og spørsmålet mitt er: Hvilken etasje kutter man først? Det selvsagte svaret er jo andre etasje, men når jeg har sett på brude-show og sånt på tv, kutter de nederst. I tillegg så blir jo kaka seende kjempestygg ut med en gang?

Hvis vi bare kutter nederst, så blir det jo bare en stor stolp etterhvert?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hei! Vi skal ha en toetasjers kake på vårt bryllup, og spørsmålet mitt er: Hvilken etasje kutter man først? Det selvsagte svaret er jo andre etasje, men når jeg har sett på brude-show og sånt på tv, kutter de nederst. I tillegg så blir jo kaka seende kjempestygg ut med en gang?

Hvis vi bare kutter nederst, så blir det jo bare en stor stolp etterhvert?

Vi kutta nederste etasjen først. Putta toppetasjen i frysen og spiste første bryllupsdag :)

I de fleste bryllupene jeg har vært i har de starta med nederste etasjen.

Men har også vært i bryllup der øverste etasjen har blitt spist først.

Skrevet

Vi skar nederste etasje. Var det som virket mest naturlig.

Skrevet

På en toetasjers kake tror jeg at jeg ville gått for øverste først, rett og slett for stabiliteten i kaka. Om hele nederste etasje er spist, står kanskje andre etasje og vakler i stativet. Men dette kommer vel litt an på hvordan kaka er satt i etasjer og da.

Skrevet

Det blir en rund del nederst, med en tynn papplate, eller hva de nå enn bruker, og sette enda en oppå. Det blir ikke noe stativ i den forstand . :)

Skrevet

At kakene står rett oppå hverandre, bare med ei papplate mellom? Da hadde jeg starta på toppen :jepp:

Skrevet

At kakene står rett oppå hverandre, bare med ei papplate mellom? Da hadde jeg starta på toppen :jepp:

Jeg og :)

Skrevet

Det blir en rund del nederst, med en tynn papplate, eller hva de nå enn bruker, og sette enda en oppå. Det blir ikke noe stativ i den forstand . :)

De etasjekakefatene er ganske stabile, så jeg ser virkelig ikke for meg at noen vil lage en etasjekake på en papplate. ;)

Uansett, det naturlige er å starte på den nederste etasjen.

Skrevet

Vi hadde 5 etasjer, og det var da naturlig å starte nederst. De to øverste etasjene ble det ikke tatt fra.

Hvis du har en slags lagkake, der kakene står oppå hverandre uten noe stativ, er det nok lurt å starte øverst.

Skrevet

Vi hadde 3 etasjers, hvor to av etasjene var sjokoladekake, mens en var fløtekake. Vi begynte nederst, på den store sjokoladekaken (som også var dekket av marsipan). Mest praktisk, den minste på toppen var så liten og nydelig dekorert at vi lot den være.

Gjest Thefainter
Skrevet

Mulig jeg er litt teit i hue siden jeg er mann i et bryllupsforum, men... skal men ikke spare øverste etasjen av kaka til 1-årsbryllupsdagen? Har alltid trodd det :fnise:

Skrevet

Det kan godt hende?.. :) Jeg har som sagt ikke peiling.

Og ja, dette skal bli en lagpålagkake. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...