Hedda-78 Skrevet 20. oktober 2010 #1 Skrevet 20. oktober 2010 Hei! Jeg skal ha selskap og servere kaker, men jeg har ikke tid til å bake de siste 3-4 dagene før festen. Ergo trenger jeg tips til kaker som holder seg godt i kjøleskap en liten uke eller så. Kremkaker bør vel ikke stå så lenge, hvis de skal være fine og gode til selskapet? Forresten, er det flere enn meg som synes at søkefunksjonen på detsoteliv.no er alt for begrenset?
Kladd Skrevet 20. oktober 2010 #2 Skrevet 20. oktober 2010 Eplekake og gelekake (http://www.tine.no/8354.cms). Geleakake er favorittkaka mi
lilletuss87 Skrevet 20. oktober 2010 #3 Skrevet 20. oktober 2010 kremkaker ville jeg nok ikke laget, de kan ikke stå så lenge.. men du kan jo feks lage noen andre type kaker og legge de i fryseren?? om du har plass, ellers får du sikkert låne litt plass hos en god nabo så tar du de ut dagen før, eller evt. morningen før du skal ha gjestene, spørs litt på type kake
Markjordbær Skrevet 21. oktober 2010 #4 Skrevet 21. oktober 2010 Baklava holder seg i noen uker i romtemperatur. Kan stå i kjøleskap også men da blir de litt hardere. Et litt kjølig rom er ideelt! (jeg har noen bokser med baklava på soverommet hehe). Baklava med valnøtt Baklava med appelsinblomstvann Småkaker, men gode. Den første varianten kan serveres som langpannekake. Skjær i kvadratform i stedet for ruteform. Den andre kan også lages som langpanne i stedet for ruller (på samme måte som den første).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå