andemor Skrevet 20. oktober 2010 #2 Skrevet 20. oktober 2010 Dette lurer jeg også på! Vet at søstra mi hadde sjokoladen ganske lenge etter at ho fikk den, og jeg hørte ikke at det var noe problem. Og det var sånne med fløte i og greier.
Hoppetaujenta Skrevet 20. oktober 2010 #3 Skrevet 20. oktober 2010 Lager en det nå, og spiser det nå, så blir det garantert ikke vondt og hardt i det hele tatt...og så kan en lage mere i november/desember. *ja, jeg ER en slikkmunn* 1
andemor Skrevet 20. oktober 2010 #4 Skrevet 20. oktober 2010 Tok en kjapp sjekk. Konfekten jeg lagde i fjor var spist opp ca 2 måneder etter at jeg lagde den. Da var den oppbevart kaldt selvsagt. Vet ikke om dette var til noe hjelp overhodet, men...
Safira Skrevet 20. oktober 2010 #5 Skrevet 20. oktober 2010 Jeg vil vel tro at det meste av konfekt kan fryses (?) og da burde den hvertfall holde seg godt over jul Det jeg opplevde i fjor var at konfekten med sjokoladetrekk hvertfall holdt seg fersk/myk lenge. Jeg tror sjokoladetrekket bidro til å holde på fuktigheten (spes på marsipanen som fort blir tørr).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå