Gå til innhold

Hvor tidlig kan jeg lage julekonfekt uten at det blir hardt/vondt


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenker på f.eks nougat kuler.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Dette lurer jeg også på! Vet at søstra mi hadde sjokoladen ganske lenge etter at ho fikk den, og jeg hørte ikke at det var noe problem. Og det var sånne med fløte i og greier.

Skrevet

Lager en det nå, og spiser det nå, så blir det garantert ikke vondt og hardt i det hele tatt...og så kan en lage mere i november/desember. :biggrin: *ja, jeg ER en slikkmunn*

  • Liker 1
Skrevet

Tok en kjapp sjekk. Konfekten jeg lagde i fjor var spist opp ca 2 måneder etter at jeg lagde den. Da var den oppbevart kaldt selvsagt. Vet ikke om dette var til noe hjelp overhodet, men... :sjenert:

Skrevet

Jeg vil vel tro at det meste av konfekt kan fryses (?) og da burde den hvertfall holde seg godt over jul :) Det jeg opplevde i fjor var at konfekten med sjokoladetrekk hvertfall holdt seg fersk/myk lenge. Jeg tror sjokoladetrekket bidro til å holde på fuktigheten (spes på marsipanen som fort blir tørr).

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...