Gjest GreenSky Skrevet 9. oktober 2003 #1 Del Skrevet 9. oktober 2003 De skal stå natten over i vann, går jeg ut i fra. Men hvor lenge skal de kokes? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/51757-t%C3%B8rkede-erter/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
chimp Skrevet 9. oktober 2003 #2 Del Skrevet 9. oktober 2003 Står ikke d på pakken da???? Nr ! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/51757-t%C3%B8rkede-erter/#findComment-660589 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest GreenSky Skrevet 9. oktober 2003 #3 Del Skrevet 9. oktober 2003 Står ikke d på pakken da???? Nr ! Nei, det gjorde ikke det. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/51757-t%C3%B8rkede-erter/#findComment-660626 Del på andre sider Flere delingsvalg…
chimp Skrevet 9. oktober 2003 #4 Del Skrevet 9. oktober 2003 Ok! Fant en pakke i skapet; Kokes under lokk på svak varme 2 1/2 time! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/51757-t%C3%B8rkede-erter/#findComment-660642 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 9. oktober 2003 #5 Del Skrevet 9. oktober 2003 Til ertestuing skal de kokes til de er møre og begynner å stue seg. som chimp sier ca 2 t. Kok de opp og skum godt av før du har i krydder. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/51757-t%C3%B8rkede-erter/#findComment-660674 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest GreenSky Skrevet 9. oktober 2003 #6 Del Skrevet 9. oktober 2003 ok! Grunnen til at jeg spør er at jeg prøvde å koke dem i en time, men det ble ikke bra. De ble overkokt. Men da hadde jeg ganske strek varme. Får prøve det du sier, da. Står det noe om at de må ligge i vann først? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/51757-t%C3%B8rkede-erter/#findComment-660677 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 9. oktober 2003 #7 Del Skrevet 9. oktober 2003 Ertene skal ikke foss koke bare trekke til de er møre. Ja de må bløtlegges natta over først. Mulig to timers koketid er for tørre erter. Er en stund siden jeg lagde ertestuing. og da lot jeg de bare stå på lav varme og "glemte" de ute på kjøkkenet. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/51757-t%C3%B8rkede-erter/#findComment-660721 Del på andre sider Flere delingsvalg…
chimp Skrevet 9. oktober 2003 #8 Del Skrevet 9. oktober 2003 Vent til i ettermiddag så skal du få hele oppskriften på pakken! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/51757-t%C3%B8rkede-erter/#findComment-660722 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest GreenSky Skrevet 9. oktober 2003 #9 Del Skrevet 9. oktober 2003 Vent til i ettermiddag så skal du få hele oppskriften på pakken! Takk, chimp! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/51757-t%C3%B8rkede-erter/#findComment-660805 Del på andre sider Flere delingsvalg…
chimp Skrevet 9. oktober 2003 #10 Del Skrevet 9. oktober 2003 Her kommer den: Ertestuing til 4 personer: 500 gr grønne erter, 1 1/2 l kaldt vann, 2 ts salt, 1 ts sukker, 1 ss smør Skyll ertene og legg i bløt i kaldt vannn, tilsatt salt, sukker og smør, over natten. Kok dem deretter på svak varme under lokk i 2 1/2 time. Rør kraftig i stuingen til den blir jevn. Forøvrig har jeg gått bort fra denne måten å lage ertestuing på. Bruker en metode m frosne erte som gir en utrolig fin ertepure m irrgrønn farge og kjempefin konsistens. Er du interessert i oppskrift, bara säg till!!! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/51757-t%C3%B8rkede-erter/#findComment-662192 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest GreenSky Skrevet 10. oktober 2003 #11 Del Skrevet 10. oktober 2003 Tar gjerne i mot den oppskriften, chimp! *står klar til å notere i oppskrift-boka* Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/51757-t%C3%B8rkede-erter/#findComment-664073 Del på andre sider Flere delingsvalg…
chimp Skrevet 10. oktober 2003 #12 Del Skrevet 10. oktober 2003 Har den hjemme. Du får den i løpet av helgen! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/51757-t%C3%B8rkede-erter/#findComment-664546 Del på andre sider Flere delingsvalg…
chimp Skrevet 11. oktober 2003 #13 Del Skrevet 11. oktober 2003 Her kommer den! Kan anbefales på d varmeste: 1 pose frosne grønne erter (800 gr) 100 gr smør 1 ts tørket timian 2 dl vann salt La alt småputre under lokk en times tid. Massen knuses så m stålstamp el stavmixer og er klar for ervering. Enklere kan d nesten ikke bli! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/51757-t%C3%B8rkede-erter/#findComment-667717 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå