GladeMarianne Skrevet 17. oktober 2010 #1 Skrevet 17. oktober 2010 Hvor mange servitører bør man ha når man har 56 middagsgjester og det er tre retters bryllupsmiddag?
Niennas Skrevet 17. oktober 2010 #2 Skrevet 17. oktober 2010 Vi regner ca 1 servitør per 10ende gjest, og akkurat på er gjestelisten vår på litt over 50 gjester, så vi leier nok inn 5-6 servitører
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2010 #3 Skrevet 17. oktober 2010 Cateringfirmaet som vi skal bruke stiller med proffe servitører, så de har beregnet 20 gjester pr servitør. Normalen er 8-10 pr servitør, om det er noen som ikke er særlig vandt med å servere....
AnonymBruker Skrevet 27. november 2010 #4 Skrevet 27. november 2010 Vi hadde buffet og hadde derfor bare 2 servitører til 60 gjester. De skulle fylle på vann og vin, tenne døde telys og hjelpe til med kaffe og kake. Det ble altfor mye jobb for dem, så vi burde hatt en til. I ditt tilfelle ville jeg satset på minst 1 per tiende pers, og kanskje litt færre per servitør hvis de ikke er proffesjonelle
lilleGrethe Skrevet 27. november 2010 #6 Skrevet 27. november 2010 Det kommer an på hvor mye de skal servere, og hvor fort dere vil det skal gå. Vanligvis anbefales det 8-12 personer per servitør. Vi hadde litt under 10 gjester per servitør, og var veldig fornøyd med det. De skulle servere vin og annen drikke (vann sto på bordene), og all mat som kom ferdig lagt opp på tallerkenene. 20 per servitør høres veldig lite ut, med mindre de bare skal servere drikke. Jeg vil anbefale dere 5-6 servitører, litt avhengig av hvor mye de skal gjøre. Hvis det bare er drikke, er nok 4 greit. Hvis de i tillegg skal hjelpe til å legge opp maten, servere mat, osv, bør det nok være 6.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå