AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2010 #1 Skrevet 4. oktober 2010 Jeg har lyst på lasagne i dag, og har alle ingrediensene utenom muskatnøtt til den hvite sausen. Er det veldig viktig for smaken? Det er et stykke til butikken og det frister ikke å gå dit nå (har ikke bil). Kjedelig å lage også blir det ikke noe godt. De andre ingrediensene i den hvite sausen jeg bruker er smør, mel, melk, ost, salt og pepper. Skal jeg ta sjansen på å lage uten muskatnøtt?
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2010 #3 Skrevet 4. oktober 2010 Takk =) Da blir det lasagne på meg i dag, namnam.
Elsa Skrevet 4. oktober 2010 #4 Skrevet 4. oktober 2010 lager ofte uten muskat, det går helt fint det! Tycker även om att ha hvitpepper som alternativ till svart
matentusiasten Skrevet 4. oktober 2010 #6 Skrevet 4. oktober 2010 Sjekk ut "lasagneguiden" min: http://matentusiasten.blogg.no/1283378406_lasagneguiden.html
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå