AnonymBruker Skrevet 26. september 2010 #1 Skrevet 26. september 2010 Skal servere en lakserett (salmalaks) med poteter til. Skulle jo helst hatt hvitvin, men i kjøleskapet finnes kun én flaske Cava og én flaske Chablis. Funker det til fisken? Skulle jo helst hatt noe som ikke sprudler. Har rødvin, er det et bedre alternativ? Noen som mener noe?
Monica1968 Skrevet 26. september 2010 #3 Skrevet 26. september 2010 Jeg ville ikke servert rødvin til laks. Fisk/skalldyr skal aldri serveres med rødvin til, med mindre det er torsk(da kan man velge). Personlig ville jeg gått for Chablis`en.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå