Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Perine skrev (7 minutter siden):

Jeg fikk endelig tak i hokkaidogresskar i dag 😀 så gøy, for det har jeg aldri smakt før og knapt nok sett. Det lignet jo på en juletrekule :)

 

Så bra! Haha ja de er søte. Og så godt🥰

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I dag, selv om det ikke er torsdag engang, har jeg laget komler! :hoppe: 

Av kerrs pink-poteter, byggmel (og hvetemel), pinnekjøtt, skikkelig vossakorv, kålrabi og gulrøtter. Med smeltet smør på.

Det ble så fullt i den store gryten at det nesten rant over kanten som vanlig, og jeg er så mett nå at jeg blir litt uvel av å se på den lille knallrosa hoppe-emojien. :fnise:  

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble servert finnbiff.

Fant ut at det spiser jeg altfor sjelden. Neste handletur blir det ut å jakte reinsdyrskav

 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

"Hjemme-alene-fest": En røslig entrecôte i selskap med stekt champignon, ovnsbakte cherrytomater og sjalottløk, og rucolasalat med epleterninger og appelsinvinaigrette. Spiste bare opp halve kjøttstykket, men til gjengjeld alle grønnsakene. Så da skal det etter sigende bli bra vær i morgen. :) 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

En lett og utypisk middag i kveld for en søndag i oktober: Bucatini med saus av blomkål, chili, hvitløk, salte ansjos, friske tomater, safran, rosiner og pinjekjerner - en siciliansk pastarett. Kald rosé til, mens det blåste surt og høljet ned utenfor. :fnise: 

Til dessert små porsjonssaker av persimmon, tørkede tranebær og litt frosne bringebær + en skvett rom og vanilje, toppet med mandelmel- og sjokoladelokk, inspirert av denne oppskriften, og servert med en kule vaniljeis.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En form for grønnsaksuppe til forret, kyllingfilet med ovnsbakte poteter saus og stekte grønnsaker til hovedrett og panna cotta til dessert.

Er på kurs. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg glemte å ta bilde, så får skrive her i dag.

Pizza på libabrød toppet med hjemmelaget saus, ost, tomater og chorizo. Lettvint og smakfull middag. Et glass rødvin smakte fortreffelig ved siden av.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kalvekjøttboller (med salvie, fennikelfrø, sitronskall, chiliflak og pinjekjerner) i tomatsaus med cavolo nero, servert med polenta og parmesandryss. Et glass rosé til.

Eplekake med vaniljeis til dessert. :) 

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Dagens middag var tenkt å være et par ostesmørbrød (et par, fordi brøder jeg bakte sist ikke ble veldig høyt ;) ) - men så kom jeg på at jeg har fish'n'crisp i fryseboksen, poteter og gulrøtter i kjøleskapet og en klatt remulade. Det blir dagens middag. 

Og i morgen har jeg nok ikke noe annet valg enn en tur på butikken. Jeg har vært flink til å spise ut av både fryseboks og kjøleskap den siste tiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eple- og pastinakksuppe og en salat av couscous, rucola, finsnittet fennikel og rødbete, avocado, ristede og grovhakkede nøtter, samt tørkede bær. Skarp sitronvinaigrette til. 
 

Smuldrepai med plommer og pisket krem til dessert.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...