MarianneE Skrevet 28. september 2024 #56801 Del Skrevet 28. september 2024 Hjemmelaget pizza, delte deigen i to: Creme fraich på begge halvdelene, men ost og spekeskinke på Ungen sin del og rødløk, paprika, champignon og ost på min del. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 30. september 2024 #56802 Del Skrevet 30. september 2024 Gulrotsuppe og rundstykker med rørossmør 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september 2024 #56803 Del Skrevet 30. september 2024 Bulgur med tomat, allehånde og kanel, ovnsstekt aubergine, gresk yoghurt med hakket syltet sitron, og masse urter på toppen (mynte, persille og koriander). Oppskrift her om noen er interessert: https://www.theguardian.com/food/2018/aug/18/yotam-ottolenghi-tomato-recipes Vi har også litt tarte tatin med pærer og epler igjen fra helgen, så i dag blir det mandagsdessert. Anonymkode: ad006...80d 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zenobia Skrevet 30. september 2024 #56804 Del Skrevet 30. september 2024 Tunfisksalat 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkenfryden Skrevet 2. oktober 2024 #56805 Del Skrevet 2. oktober 2024 Jeg har en samboer som jeg gir «mystery boxes» a la masterchef😃😅 Han får ingredienser vi må få brukt opp og lager det han vil med de. I dagens boks er en blomkål og noen aromasopp. Tror de blir til noe med risoni-risotto🥰 2 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 2. oktober 2024 #56806 Del Skrevet 2. oktober 2024 Frøkenfryden skrev (1 time siden): Jeg har en samboer som jeg gir «mystery boxes» a la masterchef😃😅 Han får ingredienser vi må få brukt opp og lager det han vil med de. I dagens boks er en blomkål og noen aromasopp. Tror de blir til noe med risoni-risotto🥰 Han må være både glad i og flink til å lage mat. Her blir det kylling stekt med sopp og diverse krydder med litt karrysaus. Ris og grønnsaker ved siden av. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkenfryden Skrevet 2. oktober 2024 #56807 Del Skrevet 2. oktober 2024 Brunhilde skrev (35 minutter siden): Han må være både glad i og flink til å lage mat. Her blir det kylling stekt med sopp og diverse krydder med litt karrysaus. Ris og grønnsaker ved siden av. Han er det! Koser seg, så det er vinn-vinn Hørtes også godt ut! ☺️ 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2024 #56808 Del Skrevet 2. oktober 2024 Tidenes pussigste menysammensetning hos oss i kveld: Take away sushi Nybakt bananbrød Skal reise bort noen dager fra i morgen av, så sushien skyldes litt travelhet. Samtidig var det akkurat nok brune bananer igjen i fruktskålen til et bananbrød, og alternativet ville vært å kaste dem før vi drar, noe som jo ville være for galt altså. Så: Nå er sushien fortært, og bananbrødet står til kjøling. What's not to like? Anonymkode: ad006...80d 2 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 3. oktober 2024 #56809 Del Skrevet 3. oktober 2024 Har en form i ovnen: Poteter og rotgrønnsaker i bunnen, krydret koteletter og rause klatter med rørossmør på toppen. Har stått med lokk over seg i ovnen siden 12.30 på 125 grader. Brukte 10 minutter på å gjøre klar maten bare, håper det blir skikkelig godt 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 3. oktober 2024 #56810 Del Skrevet 3. oktober 2024 Hjemmelaget blomkålsuppe med nystekte rundstykker ved siden av. Slett ikke så dumt. 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkenfryden Skrevet 4. oktober 2024 #56811 Del Skrevet 4. oktober 2024 Hos svigers. Take away-pizza og vin. Herregud så bra 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 6. oktober 2024 #56812 Del Skrevet 6. oktober 2024 Prøver meg på lam korma fra bunnen av etter oppskrift fra Gladkokken. 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. oktober 2024 #56813 Del Skrevet 6. oktober 2024 I dag slo jeg på voksen-stortromna og laget sosekjøtt som kokte seg mørt over flere timer. Føler meg skikkelig voksen når jeg lager slikt 😁 Anonymkode: ab096...5d8 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 6. oktober 2024 #56814 Del Skrevet 6. oktober 2024 Torsdag: Andebryst med rødbete-plomme-kompott og potet-pastinakkpuré Fredag: Quiche-rester og grønn salat Lørdag: Tom ga khai (?) Søndag: Potetmos gratinert med gryuere og rest av kompotten fra torsdag. Heimlaga eplekake og vaniljesaus til dessert 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Disney Adult Skrevet 6. oktober 2024 #56815 Del Skrevet 6. oktober 2024 Moren min laget lapskaus for 2 uker siden som jeg fikk fryse ned, så har hatt det i to dager nå 😋 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 7. oktober 2024 #56816 Del Skrevet 7. oktober 2024 Enkel middag i dag. Fish'n'crisp med småpotetet, revet gulrot og en smørklatt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2024 #56817 Del Skrevet 7. oktober 2024 Bucatini (altså hul spaghetti) i tomatsaus med chili, hvitløk, ovnsstekt paprika, grønne oliven og ruccola, med oppsmuldret feta på toppen. Anonymkode: ad006...80d 2 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkenfryden Skrevet 8. oktober 2024 #56818 Del Skrevet 8. oktober 2024 Liker å bruke sesongting, så nå er det visst hokkaidosuppe ukentlig. Lager min med gresskar, søtpotet, potet, løk, hvitløk, chili, ingefær og creme fraiche☺️ 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrankDrebin 2 1/2 Skrevet 9. oktober 2024 #56819 Del Skrevet 9. oktober 2024 Det blir lammeboller i dag. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perine Skrevet 9. oktober 2024 #56820 Del Skrevet 9. oktober 2024 Frøkenfryden skrev (21 timer siden): Liker å bruke sesongting, så nå er det visst hokkaidosuppe ukentlig. Lager min med gresskar, søtpotet, potet, løk, hvitløk, chili, ingefær og creme fraiche☺️ Jeg fikk endelig tak i hokkaidogresskar i dag 😀 så gøy, for det har jeg aldri smakt før og knapt nok sett. Det lignet jo på en juletrekule 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå