Hunter7 Skrevet 15. september 2024 #56781 Skrevet 15. september 2024 Fårikål!!! Og etter middagsluren blir det kaffe og marsipankake. 2 1
AnonymBruker Skrevet 15. september 2024 #56782 Skrevet 15. september 2024 Ørret ovnsbakt i asiatisk saus m masse hvitløk, ingefær og chili, med eggnudler og brokkoli. Anonymkode: 6fa89...972 1 1
Frøkenfryden Skrevet 15. september 2024 #56783 Skrevet 15. september 2024 Tomatsuppe. Med noen poteter og litt creme fraiche og matfløte i. Så den blir kremete. Egg i. Og kanskje lompetoast til. 2
MarianneE Skrevet 15. september 2024 #56784 Skrevet 15. september 2024 Hjemmelaget lapskaus og etterhvert eplekake og. 2
Zenobia Skrevet 16. september 2024 #56785 Skrevet 16. september 2024 (endret) Erter, kjøtt og flesk. Pimpet med ferdig gulrotbiter og speilegg. Brød til. (Ble mektig nok uten brød) Endret 16. september 2024 av Zenobia 2 1
Brunhilde Skrevet 16. september 2024 #56786 Skrevet 16. september 2024 Betasuppe fra Toro som jeg "spritet opp" med litt vegeta, pepper og en snabb faukorv. Helt ok mandagsmiddag.
AnonymBruker Skrevet 16. september 2024 #56787 Skrevet 16. september 2024 Dutch baby ovnspannekake toppet med purre, små tomater, kjøttboller og gruyère. En grønn salat til. Anonymkode: ad006...80d 2
Hunter7 Skrevet 19. september 2024 #56788 Skrevet 19. september 2024 I dag fikk jeg middag servert! Min betraktelig bedre halvdel disket opp med kalvekjøtt, soppstuing (av brunskrubb plukket i helga), og ris. Enkel salat til. Desserten ble hjemmebakte brownies og rårørte bringebær. 2 1
AnonymBruker Skrevet 20. september 2024 #56789 Skrevet 20. september 2024 Fint mørnet T-bone, hjemmelaget estragonsmør, ovnsstekte sprø pommes frites av Trollpoteter, semitørkede tomataer, lettkokte snittebønner med ramsløkpuré og en sykt god Malbec (rødvin) til. Alt i lav septembersol og 20 grader på terrassen - litt bonussommer synes jeg vi har fortjent i år. Til dessert blir det bavarois med ananas, fra et lokalt konditori. Anonymkode: ad006...80d 2
Reisejenta Skrevet 20. september 2024 #56790 Skrevet 20. september 2024 Brunhilde skrev (På 14.9.2024 den 19.05): En blanding av ostefondue og raclette, altså? Ja, det er det nok😊
AnonymBruker Skrevet 20. september 2024 #56791 Skrevet 20. september 2024 har spist skinkestek og surkål Anonymkode: b10ed...ac8 1 1
Frøkenfryden Skrevet 20. september 2024 #56792 Skrevet 20. september 2024 (endret) Soppsuppe Svinenakke med søtpotetmos, gresskar og potet. Og plommesaus. Sjokoladeterte. Hotell Endret 20. september 2024 av Frøkenfryden 2
MarianneE Skrevet 22. september 2024 #56793 Skrevet 22. september 2024 Kleftiko etter oppskrift fra FruTimian 2
Brunhilde Skrevet 22. september 2024 #56794 Skrevet 22. september 2024 Jeg lagde en liten lasagne i går, så dagens middag ble den andre halvparten av den.
FrankDrebin 2 1/2 Skrevet 22. september 2024 #56795 Skrevet 22. september 2024 Det ble årets første fårikål i dag. 2 1
AnonymBruker Skrevet 23. september 2024 #56796 Skrevet 23. september 2024 idag blir det biff ,ris og grønnsaker Anonymkode: b10ed...ac8 1
Kvist Skrevet 23. september 2024 #56797 Skrevet 23. september 2024 Suppe, laget av masse tomater fra hagen, paprika fra hagen, chili fra hagen, urter fra hagen, løk, hvitløk, litt røde linser og en bit gresskar jeg hadde igjen. Bakte grønnsakene i ovn først og så kokte sammen med linser, krydder og litt vann. Moste med stavmikser og serverte med kokte egg og makaroni ved siden av etter barnas ønske. Nam! Og gøy med hjemmedyrket. 2
Hunter7 Skrevet 24. september 2024 #56798 Skrevet 24. september 2024 Mat-mat-mat-mat-mat ... Forrett ble en liten salat bestående av ymse bladsalater, finsnittet fennikel og pære, tørkede tranebær, og grovhakkede nøtter. Skarp vinaigrette ringlet over. Hovedretten bestod av pommes dauphinoise og vegetariske "maultaschen" som ble stekt i panna. Etterretten ble veldig enkel - iskrem og sjokoladesaus. Schtappmett og trang bukselinning. 2
Hunter7 Skrevet 26. september 2024 #56799 Skrevet 26. september 2024 Quiche med ymse rotgrønnsaker og salat. 2
AnonymBruker Skrevet 27. september 2024 #56800 Skrevet 27. september 2024 Ovnsbakt salmalaks og lun salat av Puy-linser, tomater i flere farger, rødløk, hvitløk, frisk estragon, persille og sennepsvinaigrette, pluss en rømmeklatt. Til dessert blir det nybakt financier, dvs kake av eggehviter, mandelmel og brunet smør, toppet med fersken og bringebær, og med litt kokosmasse og vanlijefrø i selve kakerøren. Servert med en kule vaniljeis. Anonymkode: ad006...80d 1 2
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå