Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ørret ovnsbakt i asiatisk saus m masse hvitløk, ingefær og chili, med eggnudler og brokkoli. 

Anonymkode: 6fa89...972

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tomatsuppe. Med noen poteter og litt creme fraiche og matfløte i. Så den blir kremete. Egg i. Og kanskje lompetoast til. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Erter, kjøtt og flesk. Pimpet med ferdig gulrotbiter og speilegg. Brød til.

(Ble mektig nok uten brød)

Endret av Zenobia
  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Betasuppe fra Toro som jeg "spritet opp" med litt vegeta, pepper og en snabb faukorv. Helt ok mandagsmiddag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Dutch baby ovnspannekake toppet med purre, små tomater, kjøttboller og gruyère. En grønn salat til.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag fikk jeg middag servert! :hoppe:

Min betraktelig bedre halvdel disket opp med kalvekjøtt, soppstuing (av brunskrubb plukket i helga), og ris. Enkel salat til.
Desserten ble hjemmebakte brownies og rårørte bringebær. 
 

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fint mørnet T-bone, hjemmelaget estragonsmør, ovnsstekte sprø pommes frites av Trollpoteter, semitørkede tomataer, lettkokte snittebønner med ramsløkpuré og en sykt god Malbec (rødvin) til.

Alt i lav septembersol og 20 grader på terrassen - litt bonussommer synes jeg vi har fortjent i år. :briller2:

Til dessert blir det bavarois med ananas, fra et lokalt konditori.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brunhilde skrev (På 14.9.2024 den 19.05):

En blanding av ostefondue og raclette, altså? 

Ja, det er det nok😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Soppsuppe

Svinenakke med søtpotetmos, gresskar og potet. Og plommesaus.

Sjokoladeterte.

Hotell:rodmer:

Endret av Frøkenfryden
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg lagde en liten lasagne i går, så dagens middag ble den andre halvparten av den. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

idag  blir det biff ,ris og grønnsaker

Anonymkode: b10ed...ac8

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Suppe, laget av masse tomater fra hagen, paprika fra hagen, chili fra hagen, urter fra hagen, løk, hvitløk, litt røde linser og en bit gresskar jeg hadde igjen. Bakte grønnsakene i ovn først og så kokte sammen med linser, krydder og litt vann. Moste med stavmikser og serverte med kokte egg og makaroni ved siden av etter barnas ønske.

Nam! Og gøy med hjemmedyrket. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mat-mat-mat-mat-mat ...

Forrett ble en liten salat bestående av ymse bladsalater, finsnittet fennikel og pære, tørkede tranebær, og grovhakkede nøtter. Skarp vinaigrette ringlet over.

Hovedretten bestod av pommes dauphinoise og vegetariske "maultaschen" som ble stekt i panna. 

Etterretten ble veldig enkel - iskrem og sjokoladesaus. 

Schtappmett og trang bukselinning. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ovnsbakt salmalaks og lun salat av Puy-linser, tomater i flere farger, rødløk, hvitløk, frisk estragon, persille og sennepsvinaigrette, pluss en rømmeklatt.

Til dessert blir det nybakt financier, dvs kake av eggehviter, mandelmel og brunet smør, toppet med fersken og bringebær, og med litt kokosmasse og vanlijefrø i selve kakerøren. Servert med en kule vaniljeis.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...