FrankDrebin Skrevet 9. mars 2023 #55641 Skrevet 9. mars 2023 I dag blir det vossakorv med kålrabistappe og poteter. Brownie og vanilje-is til dessert, som skal nytes med 1
Thildamor Skrevet 9. mars 2023 #55642 Skrevet 9. mars 2023 I går ble det villsvinkjøttbullar med potetmos, viltsaus og tyttebær. I dag blir det pasta med kyllingkjøttdeig.
AnonymBruker Skrevet 9. mars 2023 #55643 Skrevet 9. mars 2023 Spagetti bolognese Anonymkode: 1d304...546
Mardina Skrevet 9. mars 2023 #55644 Skrevet 9. mars 2023 Skreikaker og ovnsbakte grønnsaker(rødbeter, gulrot, søtpotet og vanlige småpoteter) 🤤 De ovnsbakte grønnsakene ble kjempegode 🤤 🤤 🤤. Hadde over olje, salt og litt hvitløkspulver 😁 2
Hunter7 Skrevet 10. mars 2023 #55645 Skrevet 10. mars 2023 Ragu av andelår med pappardelle-pasta. Fulgte oppskriften - med unntak av å lage pasta og andeskinn-panko-smuler - mer eller mindre slavisk, men valgte å finkutte grønnsakene for hånd. Litt for å slå ihjel tid mens andelårene var i ovnen, men mest fordi jeg liker slikt småpyssel. 1
MarianneE Skrevet 10. mars 2023 #55646 Skrevet 10. mars 2023 Thaigryte med grønnsaker, spinat, kylling og nudler
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2023 #55647 Skrevet 10. mars 2023 Hunter7 skrev (24 minutter siden): Ragu av andelår med pappardelle-pasta. Fulgte oppskriften - med unntak av å lage pasta og andeskinn-panko-smuler - mer eller mindre slavisk, men valgte å finkutte grønnsakene for hånd. Litt for å slå ihjel tid mens andelårene var i ovnen, men mest fordi jeg liker slikt småpyssel. Nam! Andelår som basis som pastasaus er nydelig. Morsomt nok har jeg nettopp hatt en rest osso buco servert som ragu med pappardelle, gremolata og parmesan. Ganske godt det også. Anonymkode: ad006...80d 1
Hunter7 Skrevet 10. mars 2023 #55648 Skrevet 10. mars 2023 2 hours ago, AnonymBruker said: Nam! Andelår som basis som pastasaus er nydelig. Morsomt nok har jeg nettopp hatt en rest osso buco servert som ragu med pappardelle, gremolata og parmesan. Ganske godt det også. Anonymkode: ad006...80d Ja, ikke sant?!? And er jo nydelig mat! Det eneste jeg tror jeg kommer til å endre neste gang, er at jeg skal "halvkonfitere" lårene på lav varme i noen timer istedenfor å steke de på 190° i 35 minutter. Jeg fikk ikke den "pulled pork duck"-konsistensen jeg ønsket. Jeg har brukt femkrydder i desserter tidligere (bl.a. jordbær-rabarbra-smuldrepai), men aldri i en ragu, så det var et spennende innslag. Og nå minnet du meg på at jeg må få laget osso buco før våren kommer og det rett og slett blir for varmt i været for slik mat. Osso buco er noe av det beste jeg vet om. (Dét og blodappelsiner ) 1
Reisejenta Skrevet 10. mars 2023 #55649 Skrevet 10. mars 2023 Pasta vongole. Noe av det beste jeg vet og det smakte fortreffelig i dag også.
Frøkenfryden Skrevet 11. mars 2023 #55651 Skrevet 11. mars 2023 Bedt til venner i kveld. Får visst Sør-koreansk barbeque. Aner ikke hva det innebærer men er positiv! 😁
FrankDrebin Skrevet 11. mars 2023 #55652 Skrevet 11. mars 2023 Det blir nakkekoteletter med poteter, salat og rømme i dag.
Brunhilde Skrevet 11. mars 2023 #55653 Skrevet 11. mars 2023 I dag har jeg lyst på falaffel i libabrød, så da blir det dagens middag.
AnonymBruker Skrevet 11. mars 2023 #55654 Skrevet 11. mars 2023 Ovnsbakte potetbåter med kylling Anonymkode: 1d304...546
Mardina Skrevet 11. mars 2023 #55656 Skrevet 11. mars 2023 Lasagne med salat og hvitløksbrød 😊 Blir nok at vi spiser restene i morgen 😊
Brunhilde Skrevet 12. mars 2023 #55658 Skrevet 12. mars 2023 Ertesuppe kokt på en lettsaltet svineknoke. Har i løk, gulrot, kålrot og kjøttpølse i tillegg til kjøttet fra knoken.
Frøkenfryden Skrevet 12. mars 2023 #55659 Skrevet 12. mars 2023 Grønnkålsuppe med potet og kokosmelk i. Kokt egg i ved servering😋
MarianneE Skrevet 12. mars 2023 #55660 Skrevet 12. mars 2023 Fredag lagde jeg thaiinspirert kyllinggryte vi spiste med nudler til. I dag spiser vi restene med ris og bare litt mer grønnsaker i gryta
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå