Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Gjest Lille-pus

Bacalao :spise:

- type hjemmelaget, med paprika i flere farver, løk, mengder av hvitløk og chili, tomater, tomatpurè, klippfisk av torskeloin, potetskiver, skikkelige oliven med sten og smakfull, grønn olivenolje.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det var det jeg tenkte :-) Legg over bakepapir når den ser ferdig stekt ut og la den stå lengre i ovnen. Sjekk med pinne eller tannpirker om du prøver deg på den oppskriften igjen :-)

Takk for tips! Jeg lot den stå 10 minutter ekstra og den avkjølte seg på rist som jeg så tips om på bloggen til andre som også opplevde deigete brød. Veldig enkel oppskrift og fort gjort i forhold til de andre jeg har prøvd meg på, så har veldig lyst til å få den til. Jeg skal smøre meg med mer tålmodighet neste gang ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag blir det laks (freser den full fart i stekepannen før jeg putter den i stekeovnen), med mandelpotet, gulrøtter, agurksalat og lettrømme:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I går hadde jeg wok med søtsur saus, i dag blir det enten laks (som jeg rett og slett "koker" i mikroen) eller kylingsuppe. Tror kanskje suppe vinner.

:heks:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag blir det amerikanske pannekaker med lønnesirup, blæbær og full pakke.

Det er jo frokostmat :) men veldig godt da :jepp:

Jeg vet det egentlig er og anse som frokost, men det funker som middag og.

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I går; kokt torsk med mandelpoteter, gulrøtter og stekt bacon.

I dag; hjemmelaget grov pizza med tomat/løk/hvitløksaus, pepperoni, paprika og tre oster-blanding med jalapeños og rømmedressing som topping.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Igår: Torsk med urter, grønnsaker og soyasaus

Idag: Wok med grønnsaker og skinke + sweet chili saus

Anonym poster: 8b77b45a9b26fc3ec6e6d24a920e565e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...