loffen Skrevet 5. oktober 2010 #24401 Del Skrevet 5. oktober 2010 Lasagne og salat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MissStiles Skrevet 6. oktober 2010 #24402 Del Skrevet 6. oktober 2010 Igår lagde jeg fiskepinner med stekte poteter og grønnsaker. Idag skal jeg og kamerat lage taco. Nam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
venus_ Skrevet 6. oktober 2010 #24403 Del Skrevet 6. oktober 2010 Pølser fra Idsøe med woket brokkoi, paprika og byggris. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kazcade Skrevet 6. oktober 2010 #24404 Del Skrevet 6. oktober 2010 Samboer lager fårikål idag. Får bare kjøpe meg neseklype.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Safira Skrevet 6. oktober 2010 #24405 Del Skrevet 6. oktober 2010 Hjemmelaget tomatsuppe med litt futt i. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mahareth Skrevet 6. oktober 2010 #24406 Del Skrevet 6. oktober 2010 I dag skal jeg ha steinbitkarbonader i pitabrød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
B.A. Skrevet 6. oktober 2010 #24407 Del Skrevet 6. oktober 2010 idag ble det laksespyd og røstipoteter med brokkoli og gulrøtter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
estrella Skrevet 6. oktober 2010 #24408 Del Skrevet 6. oktober 2010 I dag blir det en "pannekakeform". Stekte pannekaker, har kjøtt inni og ost over, oppi en ildfast form - lavkarbostyle Oppskriften jeg brukte på pannekaker er: "3 egg 3 ss splenda for søte og 1-2 ss for middagspannekaker med bacon til vil jeg si 1 dl fløte 2 ss smelta smør 2-3 ss alt ettersom soyaprotein kjøpte en som heter multipower ingen bismak og kun 0,2 gram karbohydrater per 100 gram.. Må stekes i smør" Jeg doblet den da og brukte soyaprotein fra Ketolyse (det får du kjøpt på en del Meny-butikker blant annet). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spiralis Skrevet 6. oktober 2010 #24409 Del Skrevet 6. oktober 2010 Hjemmelaget tomatsuppe med litt futt i. Hvordan hjemmelager du tomatsuppe? Det slår meg at jeg aldri har laget tomatsuppe av annet enn pose. Tanken har aldri slått meg, men det må jeg jo gjøre! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
estrella Skrevet 6. oktober 2010 #24410 Del Skrevet 6. oktober 2010 Hvordan hjemmelager du tomatsuppe? Det slår meg at jeg aldri har laget tomatsuppe av annet enn pose. Tanken har aldri slått meg, men det må jeg jo gjøre! Denne liker jeg veldig godt. Det er egentlig ei lavkarbo-oppskrift, men vil du bruke f.eks pastaskruer i den, så bruk det. Tomatsuppe Lavkarbo (ca 1,0 gr karbo pr 100 gr. suppe) 50 g smør 2 fedd hvitløk 1/2 ts chilipepper 50 g vårløk/purre eller løk 1 boks grovhakka tomater, Landlord (har minst karber) 1 dl fløte 4 dl vann 1 ss sitronsaft Salt, pepper 2 ts basilikum eller annet krydder etter smak 1 ts timian Olivenolje etter smak ( jeg bruker ca 1dl) Smelt smør, stek grovhakka hvitløk/vårløk til de er møre. Ha i resten (unntatt olivenolje) La koke 10 minutt. Trekk kjelen av varmen, tilsett olivenoljen. Bruk så stavmikser til suppa er glatt. Da blandes olje og fettet inn i suppa og blir skjult Serveres med egg, mini blomkålbuketter(som pasta) bacon, lavkarbo pølser… Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
loffen Skrevet 6. oktober 2010 #24411 Del Skrevet 6. oktober 2010 Hamburger Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tineline Skrevet 6. oktober 2010 #24412 Del Skrevet 6. oktober 2010 Pastasalat med blåmuggost, cherrytomat, squash, paprika, ruccula, vårløk, solsikkekjerner og plenty av karbohydrater =) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Safira Skrevet 6. oktober 2010 #24413 Del Skrevet 6. oktober 2010 Hvordan hjemmelager du tomatsuppe? Det slår meg at jeg aldri har laget tomatsuppe av annet enn pose. Tanken har aldri slått meg, men det må jeg jo gjøre! Min oppskrift ligner ganske mye på estrella sin, tok egentlig det meste på slump. ca 300g(litt over en halv boks) hakkede tomater ca 3 dl buljong (jeg brukte grønnsaksbuljong fordi det var det jeg hadde) 2 fedd hvitløk litt vårløk en stor gulrot i terninger 2 ts rød karripasta (smak til, blir fort for sterkt) ca 1 ss eddik litt fersk chili Kokte det til gulrøttene var bra. Så smakte jeg til med litt pepper. Jeg lagde en ganske liten porsjon, en burde nok lage større dersom flere skal spise den. Jeg brukte ikke stavmikser men jeg liker at suppen ikke er helt glatt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Independent_ Skrevet 7. oktober 2010 #24414 Del Skrevet 7. oktober 2010 Jeg har veldig lyst å lage gryterett fra bunnen av. Er ikke så veldig god på gryteretter, men elsker Toro sine gryterettposer. Problemet er at jeg hater å spise den type ferdigmat. Men finner ingen gode oppskrifter på nett Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zzyzx Skrevet 7. oktober 2010 #24415 Del Skrevet 7. oktober 2010 (endret) Jeg har veldig lyst å lage gryterett fra bunnen av. Er ikke så veldig god på gryteretter, men elsker Toro sine gryterettposer. Problemet er at jeg hater å spise den type ferdigmat. Men finner ingen gode oppskrifter på nett http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=514527 Ta en titt i denne, så får du noen tips iallfall. Å lage gryterett er ikke vanskelig, det er det som er hele poenget med gryteretter. I dag skal vi ha stekte småmakrellfileter med rømmesaus, agurksalat og kokte poteter. Endret 7. oktober 2010 av Zzyzx Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Independent_ Skrevet 7. oktober 2010 #24416 Del Skrevet 7. oktober 2010 http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=514527 Ta en titt i denne, så får du noen tips iallfall. Å lage gryterett er ikke vanskelig, det er det som er hele poenget med gryteretter. Ja takk har skrevet i den tråden selv (ikke om gryteretter riktignok). Men jeg syns ingen av de gryterettene som er nevnt der ligner på noen av Toro sine. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zzyzx Skrevet 7. oktober 2010 #24417 Del Skrevet 7. oktober 2010 Kraftig avsporing på vei, men hvorfor skal du ha det til å ligne på Toro sine? De gryterettene er ikke egentlig veldig gode. Spesielt ikke når man har vent seg til å bruke friske råvarer. For min del har det smaksmessig vært en vanesak å kutte ut posematen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Independent_ Skrevet 7. oktober 2010 #24418 Del Skrevet 7. oktober 2010 Kraftig avsporing på vei, men hvorfor skal du ha det til å ligne på Toro sine? De gryterettene er ikke egentlig veldig gode. Spesielt ikke når man har vent seg til å bruke friske råvarer. For min del har det smaksmessig vært en vanesak å kutte ut posematen. Nei altså, jeg vil ikke at de skal smake helt likt Toro sine. Jeg elsker friske ingredienser og bruker omentrent bare det. Men, det fins så mange ulike typer gryteretter. Toro har en som heter Mexikansk gryte eller noe, og i den er det bl.a. ris, bønner og sånt. Jeg kunne gjerne tenkt meg å laget den fra bunnen av, men jeg vet ikke hvordan væske som jeg skal bruke for å få mexikansk smak. Hvordan smakstilsetning, om du skjønner OT igjen: Samboer ønsket seg visst hjemmelaget fiskegrateng, så lager det i dag istedet jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zzyzx Skrevet 7. oktober 2010 #24419 Del Skrevet 7. oktober 2010 Bruk litt malt spisskummin og se om ikke det hjelper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
krem Skrevet 7. oktober 2010 #24420 Del Skrevet 7. oktober 2010 i går ble det en utrolig god og veeeldig enkel løksuppe. I dag vet jeg ikke helt, muligens fårikålrester, men de frister ikke allverdens... Har mer lyst på tacosalat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå