AnonymBruker Skrevet 11. september #57261 Skrevet 11. september I dag har vi laget fiskegrateng av div. fiskerester fra fryseren (kveite, piggvar og breiflabb rett og slett), med purre, makaroni, eggeplommer og stivpiskede hviter i den hvite sausen. Tilbehør dampede mandelpoteter, kokte gulrøtter og knutekål og smeltet smør med gressløk. Anonymkode: ad006...80d 1 1
AnonymBruker Skrevet 12. september #57262 Skrevet 12. september Bistrofredag: Kyllingbryst (med skinn) i kremet saus med dijonsennep, frisk estragon og en skvett armagnac, med sprø båtpoteter og kokte brekkbønner. Til dessert pêche melba av fersken posjert i sukkerlake med vaniljestang, lime og sitron, vaniljeis og bringebærcoulis. Anonymkode: ad006...80d 1
Hunter7 Skrevet 12. september #57263 Skrevet 12. september Spanakopita fylt med spinat, mangold, rucola, persille, og fetaost. Enkel salat med urte-vinaigrette til. 2
AnonymBruker Skrevet 14. september #57264 Skrevet 14. september Fettuccine med kjøttsaus/ragu av økologisk kalvekjøttdeig, bacon, gulrøtter, selleri, tomat, kyllingkraft og rødvin. Til dessert flognarde (aka clafoutis), dvs ovnspannekake med norske plommer og litt hvit fersken, med vaniljeis til. Anonymkode: ad006...80d 1
Kvist Skrevet 14. september #57265 Skrevet 14. september Benfri lammestek, med ovnsbakte gulrøtter, søtpotet, sellerirot, løk, hvitløk og flaskegresskar. Fløtegratinerte poteter og brun saus med skyen fra steken i. Og tyttebærsyltetøy. Sjelden jeg lager sånn skikkelig søndagsmiddag, men godt er det da. 1
Hunter7 Skrevet 15. september #57266 Skrevet 15. september Vel beskjedent sammenlignet med AB og Kvist over her , da dagens middag bestod av vegetariske maultaschen, surret løk, og eggerøre. Tørket frukt og nøtter til "dessert". 1
AnonymBruker Skrevet 15. september #57267 Skrevet 15. september Udonnudler, kokt brokkoli og store terninger lynstekt Frøyalaks i dressing/saus av mørk soyasaus, sesamolje, riseddik, hvitløk, ingefær og chili, med cashewnøtter og frisk koriander på toppen. Ikke særlig autentisk for noe asiatisk kjøkken, men veldig godt, lettvint og kjapt. Anonymkode: ad006...80d 1
Kvist Skrevet 15. september #57268 Skrevet 15. september Hunter7 skrev (16 timer siden): Vel beskjedent sammenlignet med AB og Kvist over her , da dagens middag bestod av vegetariske maultaschen, surret løk, og eggerøre. Tørket frukt og nøtter til "dessert". Ble ikke på langt nær så fancy i dag. Stekte 4 hakkede hvitløksfedd i en god klædd med smør, hadde oppi 7-8 tomater fra hagen i grove biter og lot det surre litt. Tilsatte nesten ferdig kokt spagetti og en del spagettivann og lot den koke ferdig i sausen. Masse parmesan og svart pepper, og vips middag på under ti minutter. 2
Frøkenfryden Skrevet 15. september #57269 Skrevet 15. september Tjukk suppe av poteter, gulrøtter, søtpotet, løk, hvitløk, chili, ingefær. Med kyllingbuljong og creme fraiche. Servert med kokt egg. Har den ofte. Syns det er så godt, spesielt en regntung mandag☺️ 2
AnonymBruker Skrevet 19. september #57270 Skrevet 19. september I dag var planen bretonske pannekaker til middag, men da den lokale økologiske dagligvaren var tomme for sopp (som vi skulle bruke til fyll), men nettopp hadde fått inn lokal kalvefilet endret vi planer sporenstreks, og plutselig ble det i stedet helstekt indrefilet med hjemmelaget kryddersmør (av salte ansjos, hvitløk, gressløk, chiliflak, gressløk og sitronskall), ovnsstekte frites av mandelpoteter, lettkokte sukkererter med ramsløkpuré, og ovnsbakte tomater. Lagret bordeaux å drikke til. Vel vel, sånn kan det gå - jeg sier ikke nei takk. Anonymkode: ad006...80d 3
Minimeg1234 Skrevet 20. september #57272 Skrevet 20. september Blir fårikål her i dag 🙌 Bare jeg som liker her i huset så tar det nå når jeg er alene hjemme😊
Hunter7 Skrevet 20. september #57273 Skrevet 20. september Igår hadde jeg noe som måtte feires, så kjøkkentjenesten ble overlatt til noen som faktisk vet hva de holder på med. Forretten bestod av artisjokk med vinaigrette hhv. aioli til. Hovedretten var barbarie-andebryst, søtpotetpure, dampede bønner, og en litt skarp rødvinsaus. Valg av etterrett falt på Kaiserschmarn med kvedekompott og vaniljeis. 1
Frøkenfryden Skrevet 20. september #57275 Skrevet 20. september Vår faste one-pot. https://idagranjansen.com/oppskrifter/one-pot-pasta
MarianneE Skrevet 25. september #57276 Skrevet 25. september Frøkenfryden skrev (På 20.9.2025 den 17.57): Vår faste one-pot. https://idagranjansen.com/oppskrifter/one-pot-pasta Den er veldig god. Her stod vi i fare for å gå for ostesmørbrød, men så hadde vi både tacosaus, rømme, rødløk, mais, tortillaer i kjøleskapet og et par poser med frosne rester tacokjøttdeig så da blir det taco. T.om cola hadde vi. 🥳🥳 1 1
JimmyOlsen Skrevet 27. september #57277 Skrevet 27. september I dag blir det fårikål, og rester i morgen.
MarianneE Skrevet 28. september #57279 Skrevet 28. september Ragu på høyrygg har kokt i 2.5 time nå. Blir etterhvert servert sammen med kokt pasta. 1 1
Frøkenfryden Skrevet 28. september #57280 Skrevet 28. september MarianneE skrev (På 25.9.2025 den 18.09): Den er veldig god. Her stod vi i fare for å gå for ostesmørbrød, men så hadde vi både tacosaus, rømme, rødløk, mais, tortillaer i kjøleskapet og et par poser med frosne rester tacokjøttdeig så da blir det taco. T.om cola hadde vi. 🥳🥳 Ja, god oppskrift! Mm.. taco🤠
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå