Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Fremhevede innlegg

Skrevet

I dag blir det en "klassiker". Kjøttkaker med kålstuing og poteter. :spise: 

  • Hjerte 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg fant en rest lammekjøtt i fryseboksen, og sannelig var det en boks med saus der også. Middagen ble lammekjøtt med brun saus, poteter og grønne erter. Det smakte helt fortreffelig.

Skrevet

Skinnstekt fersk torskerygg, ovnstekte frites av sellerirot og søtpotet, og brunet smør med sjalottløk, kapers, sitron og masse bladpersille.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Skrevet

Kjøttkaker i brun saus, poteter, tyttebær og gulrøtter. Ertestuing til gubben i tillegg 

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet

Kyllingsuppe

Anonymkode: b10ed...ac8

  • Hjerte 1
Skrevet

Sushi take away, og en slant riesling igjen etter helgen.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
  • Hjerte 1
  • Nyttig 1
Skrevet

I kveld ble det en utypisk mandagsmiddag: Kyllinglårfileter fylt med chèvre, timian og estragon og surret i bacon, og så ovnsstekt på skiver av squash og tomater, med et dryss fennikelfrø.

Oppskrift: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/goats-cheese-thyme-stuffed-chicken

Vi hadde en diger squash og en halv pakke chèvre i kjøleskapet, og i jakten på en middag der jeg kunne kombinere dem dumpet jeg over denne retten som er en gammel og delvis glemt favoritt jeg laget ofte for noen år siden.  Det ble et hyggelig gjensyn - dette er overraskende godt! Jeg lar grønnsakene få et forsprang (i dag ble det en halvtime), og så trenger kyllingen mindre enn det står i oppskriften, ca en halvtime den også. Jeg syntes også kyllinglårfileter fungerte bedre enn bryst (som oppskriften sier).

Vi hadde bare hjemmebakte rundstykker fra fryseren til i dag, og det var helt fint - det danner seg en veldig velsmakende sjy i bunnen av formen som er deilig å moppe opp med godt brød.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 5
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

I kveld ble det en utypisk mandagsmiddag: Kyllinglårfileter fylt med chèvre, timian og estragon og surret i bacon, og så ovnsstekt på skiver av squash og tomater, med et dryss fennikelfrø.

Oppskrift: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/goats-cheese-thyme-stuffed-chicken

Vi hadde en diger squash og en halv pakke chèvre i kjøleskapet, og i jakten på en middag der jeg kunne kombinere dem dumpet jeg over denne retten som er en gammel og delvis glemt favoritt jeg laget ofte for noen år siden.  Det ble et hyggelig gjensyn - dette er overraskende godt! Jeg lar grønnsakene få et forsprang (i dag ble det en halvtime), og så trenger kyllingen mindre enn det står i oppskriften, ca en halvtime den også. Jeg syntes også kyllinglårfileter fungerte bedre enn bryst (som oppskriften sier).

Vi hadde bare hjemmebakte rundstykker fra fryseren til i dag, og det var helt fint - det danner seg en veldig velsmakende sjy i bunnen av formen som er deilig å moppe opp med godt brød.

Anonymkode: ad006...80d

Hoppla! Dette høres ut som et festmåltid - i allefall på en mandag! 
 

Her ble det en heller utypisk «spaghetti bolognese»-avart: Elgkjøttdeig med gulrøtter (egenhendig stjelt fra naboens grønnsaksbed), løk, og pastinakker, samt spaghetti til. Desserten var blåbær plukket utenfor hytta med melk og litt sukker på. 

  • Liker 3
Skrevet
Hunter7 skrev (35 minutter siden):

Hoppla! Dette høres ut som et festmåltid - i allefall på en mandag! 
 

Her ble det en heller utypisk «spaghetti bolognese»-avart: Elgkjøttdeig med gulrøtter (egenhendig stjelt fra naboens grønnsaksbed), løk, og pastinakker, samt spaghetti til. Desserten var blåbær plukket utenfor hytta med melk og litt sukker på. 

Takk, det ble bra! :) 

Bolognese med elgkjøttdeig og stjålne grønnsaker hørtes heller ikke galt ut. :spise: 

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
  • Nyttig 1
Skrevet

Lettvint, i full fart:

Fryste torskefileter rett i godt saltet, kokende vann + en mer enn raus dæsj sitronsaft.

Gulrøttene i biter i skål + lokk, i mikro. Kun tilberedt i egen fuktighet.

Smeltet smør + halve purreskiver. Putret.

Frisk tomat.

 

  • Liker 3
Skrevet

Reprise på gårsdagens gresskarsuppe (kokte mye☺️). Med kokt egg og kylling oppi. 

  • Liker 1
Skrevet

Kylling biter i sweet chili saus med ris.

  • Liker 1
Skrevet

Spaghetti all'amatriciana, et glass rødvin og en dash salte tårer ned i tallerkenen. 

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
  • Hjerte 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Spaghetti all'amatriciana, et glass rødvin og en dash salte tårer ned i tallerkenen. 

Anonymkode: ad006...80d

Åå:hjerte:

  • Liker 2
Skrevet

Gresskarsuppe dag 3🤪 

Siste rest nå👍 

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Spaghetti all'amatriciana, et glass rødvin og en dash salte tårer ned i tallerkenen. 

Anonymkode: ad006...80d

:klem:

  • Liker 2
Skrevet

Alt-i-ett gryte med kylling, pasta og grønnsaker. Oppskrift fra Linda Stuhaug.

  • Liker 1
Skrevet

idag skal jeg bestille, blir noe thai mat idag

Anonymkode: b10ed...ac8

  • Hjerte 1
Skrevet

Ostefondue med loff og god spekeskinke og syltede småagurker. 

  • Hjerte 1
Skrevet
Reisejenta skrev (40 minutter siden):

Ostefondue med loff og god spekeskinke og syltede småagurker. 

En blanding av ostefondue og raclette, altså? 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...