Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Lettvint i dag – bergensk fiskesuppe (pose) med ørret, ekstra purre og gulrot samt en selleristang.

  • Liker 3
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Improvisert fiskegryte som ble veldig god: Ryggfilet av fersk torsk trukket i saus av ny løk, sjalottløk, fennikelfrø, chili, hvitløk, chiliflak, røkt paprika, friske grovhakkede tomater, sherryeddik og litt friskpresset sitron, med de grønne løktoppene og litt bladpersille finhakket på toppen. Ovnsstekte søtpotetbåter til. Nam! :spise: 

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 3
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratin dauphinois (Gratinerte poteter for de som ikke er så stødig i fransk), lammekoteletter, og mynte-chimichurri.

Mango og jordbær med frisk mynte til dessert. 

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det pizza med bunn fra Rema, men hjemmelaget saus. Tenker å toppe med ost, pepperoni, litt biffkjøtt, tomat, sopp og uanstendige mengder sort oliven.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Marinert koteletter, nypoteter og tzatiki. 

Lurer på litt is til sein dessert 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Lasagne og grønn salat, med knafrie rundstykker til.

Lurer også litt på en sen dessert - jeg har noen modne bananer og friske bringebær å bruke opp, og tenker nystekt bananbrød med sjokoladebiter i, litt vaniljeis, en haug bringebær og kanskje litt lønnesirup?

Får se hva augustkvelden bringer. :nigo: 

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ostesmørbrød, gadd plutselig ikke lage skikkelig middag allikevel. 

Fremdeles ikke hatt is til dessert, kanskje dette er dag... eh.. kvelden?

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Ferske reker, nylaget aïoli, sitronbåter, fin ny dill og knafrie rundstykker ute på terrassen, med et resteglass hvitvin til.

Ment som en aldri så liten feiring av at vi er ferdige med husmaling, og i anledning et sjeldent solstreif som var meldt. Men det ble mest overskyet og veldig mye vind, så ikke helt som planlagt. :ler: Gikk greit med solbriller og ullskjerf likevel da, og rekene smakte upåklagelig.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det italiensk pizza med hvis saus, rødløk, parmesan, mozzarella og smørstekte kantareller. Strimler litt spekeskinke over også, og har litt ruccula på toppen. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Sosekjøtt/ kjøtt I mørket som jeg er oppvokst med å kalle det. 

Eneste er at jeg har brunet jevningen litt dårlig så det blir "kjøtt I tussmørket" 😄

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spaghetti i tomatsaus m/strimlet storfekjøtt til.

Masse basilikum i.

Endret av Zenobia
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag ble det en stor steinbitkake med gressløk, potet, gulrot og remulade ved siden av. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter kveldens badetur i innsjøen: Galette med mykstekt løk, finsnittede pæreskiver, og raspet Gruyere med salat av rucola, raddichio, pok choi, mørke tomater, mini-agurk, ymse nøtter, og skarp vinaigrette.

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tatt opp hjemmelaget lasagne fra fryseren, så det blir det med hvitløksbaguett og salat 😋

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...