AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #55941 Skrevet 24. juli 2023 Ferske pølser fra https://heinrichjung.no/ i ovnsform med fennikel, rød paprika, ny løk, friske aprikoser, salvieblader og glaze av balsamico og akasiehonning. Polenta til, og masse hakket persille over det hele. Anonymkode: ad006...80d 2 1
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2023 #55942 Skrevet 24. juli 2023 I dag ble der en nydelig hummerbisqe laget på skallet fra skalldyrmiddag i går. Luksus! Anonymkode: f78b4...2d1 3
MarianneE Skrevet 25. juli 2023 #55943 Skrevet 25. juli 2023 Langtidstekte sommerkoteletter, dampet sommerkål og hvitløkspoteter. 1
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2023 #55944 Skrevet 25. juli 2023 Spaghetti med mangold, grønnkål, chili, hvitløk, salte ansjos, friske tomatterninger, ristede pinjekjerner og revet parmesan. Litt nystekt bananbrød til dessert. Anonymkode: ad006...80d 1 1
MarianneE Skrevet 27. juli 2023 #55945 Skrevet 27. juli 2023 Tallerken med stekt laks, ris, edamamebønner, mango, agurk og avokado
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2023 #55946 Skrevet 27. juli 2023 Skinnstekt torskerygg, ertepuré og bakte lilla søtpoteter med smørklatt, crème fraîche og gressløkdryss. Litt tilfeldig innfall med de bakte lilla søtpotetene, men det ble slett ikke verst. Når jeg har vanlige oransje søtpoteter liker jeg best å lage fries av dem, men synes de lilla ikke blir like gode. Denne løsningen var mye mer tiltalende. Anonymkode: ad006...80d 2
MarianneE Skrevet 28. juli 2023 #55947 Skrevet 28. juli 2023 Taco. Har invitert min søster og barna og. 1
C-girl Skrevet 28. juli 2023 #55948 Skrevet 28. juli 2023 Kjøttkaker i brun saus med poteter og gulerøtter 1
Rufs Skrevet 28. juli 2023 #55949 Skrevet 28. juli 2023 Eggenudler med sataysaus, brokkoli, vårløk, gulrøtter, avokado og sesamfrø.
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2023 #55951 Skrevet 29. juli 2023 I dag blir det gyros med pommes og tzatziki I morgen blir det snitzel med kantarellsaus Anonymkode: 88090...5b2
MarianneE Skrevet 30. juli 2023 #55952 Skrevet 30. juli 2023 Restemat; Rester av tacokjøttdeig, mais, paprika og salsa har surret i panna. Potetmos oppå og toppet med ost. Inn i ovnen på 200 grader i en 20 min. 2
AnonymBruker Skrevet 31. juli 2023 #55953 Skrevet 31. juli 2023 I dag samlet jeg diverse rester fra kjøleskap og fryser og endte opp med en smaksrik pastasaus: En liten rest sosekjøtt som trengte mer koking for å bli skikkelig mør, en rest hermetiske tomater og kyllingkraft igjen fra helgen, litt østerssopp jeg ikke brukte opp til middagen i går, samt løk, selleristang, gulrot, hvitløk og bacon som base. Litt helmelk for å runde av sausen, slik italienske ragu-oppskrifter ofte har. Det hele fikk til sammen omtrent 3 timers koking ved lav temperatur under lokk i ovnen (soppen stekt for seg og tilsatt mot slutten), og så blandet jeg med nykokt pappardelle og hadde finhakket persille og sitronskall pluss revet parmesan på toppen. Nam! Anonymkode: ad006...80d 1 1 1
Frøkenfryden Skrevet 31. juli 2023 #55954 Skrevet 31. juli 2023 Fiskesuppe fra Rema1000 som base. Putta i en pose blomkålris, noe finhakka pak choy, vårløk, og større salmabiter. Masse dill på ved servering😊 1
C-girl Skrevet 1. august 2023 #55956 Skrevet 1. august 2023 Karrigryte fra fryseren, tilsatte en boks kikerter. Jasminris på siden
MarianneE Skrevet 2. august 2023 #55958 Skrevet 2. august 2023 Ingen gadd og gå i butikken. Det blir vafler, da får vi brukt opp litt rester herfra og derfra.
Brunhilde Skrevet 2. august 2023 #55959 Skrevet 2. august 2023 En curry fra frysen. Jeg lager stor porsjon når jeg først lager, det er så greit å ty til. Dagens er vegetar.
AnonymBruker Skrevet 2. august 2023 #55960 Skrevet 2. august 2023 Indisk take away i solen på terrassen - vi bestilte alt for mye mat, men det var fullstendig verdt det. Anonymkode: ad006...80d 1
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå