MarianneE Skrevet 25. februar 2023 #55601 Skrevet 25. februar 2023 Hadde ribbe i fryseren, den skar jeg svorsiden av og i går kveld gned jeg en skikkelig velduftende krydderblanding på. Krydder var b.la løkpulver, hvitløkspulver, røkt paprika, røkt chipotlechili, spisskummen, brunt sukker... Nå ligger kjøttet i en form dekket med aluminiumsfolie og skal stå på 125 grader i rundt 9-10 timer. Blir spist med burgerbrød, pommes frites og salat 3 1
Brunhilde Skrevet 25. februar 2023 #55602 Skrevet 25. februar 2023 I dag skal jeg ha grovt libabrød med falaffel og grønnsaker. Jeg liker rød jalapenos til, så det blir vel litt sånn midtøsten/texmex-fusion. Rødvin ved siden av og is til dessert. Det er jo lørdag. 2
MarianneE Skrevet 25. februar 2023 #55603 Skrevet 25. februar 2023 MarianneE skrev (8 timer siden): Hadde ribbe i fryseren, den skar jeg svorsiden av og i går kveld gned jeg en skikkelig velduftende krydderblanding på. Krydder var b.la løkpulver, hvitløkspulver, røkt paprika, røkt chipotlechili, spisskummen, brunt sukker... Nå ligger kjøttet i en form dekket med aluminiumsfolie og skal stå på 125 grader i rundt 9-10 timer. Blir spist med burgerbrød, pommes frites og salat Hello meat.... 2 2
Hunter7 Skrevet 28. februar 2023 #55604 Skrevet 28. februar 2023 Stekt fersk salsiccia (med fennikelfrø) i langtidskokt tomatsaus + pasta 1
Brunhilde Skrevet 28. februar 2023 #55605 Skrevet 28. februar 2023 Jeg lagde nok vegetarcurry til flere dager, så det blir dagens middag. Så har jeg "dekket" inn ukas 2 vegetarmiddager allerede i dag, det er jo bra.
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2023 #55606 Skrevet 28. februar 2023 I går: Spaghetti all'amatriciana. I dag: Burgere av fersk lysing i hjemmebakte briochebrød med salat, sriracha-majones, søtpotetfries og salsa av mango, tomater, sjalottløk, chili og koriander. Anonymkode: ad006...80d 1
AnonymBruker Skrevet 1. mars 2023 #55607 Skrevet 1. mars 2023 Fiskegrateng med revet gulrot, kokte poteter og smeltet smør. Anonymkode: 1d304...546 1
Maskinfører Skrevet 1. mars 2023 #55608 Skrevet 1. mars 2023 Hjemmelagde kjøttkaker og kålstuing 🙂 min avdøde mors oppskrift 1
MarianneE Skrevet 1. mars 2023 #55609 Skrevet 1. mars 2023 Pasta med stekt paprika, rødløk og tomater. Litt rester av hjemmelaget pastasaus over. 1
Hunter7 Skrevet 1. mars 2023 #55610 Skrevet 1. mars 2023 Onsdag = Lille lørdag Andebryst med pommes dauphinoise (dog med en rest Le Gruyère AOP på toppen, så strengt tatt fløtegratinerte poteter) og karamelliserte sikori med en soja-appelsinjus-reduksjon. 1
MarianneE Skrevet 3. mars 2023 #55611 Skrevet 3. mars 2023 Pizza med ferdig bunn. Kjøttboller og bacon på.
Mardina Skrevet 3. mars 2023 #55612 Skrevet 3. mars 2023 Fiskegrateng m/ poteter og grønnsaker 😊 Enkelt og godt 😊
Brunhilde Skrevet 4. mars 2023 #55614 Skrevet 4. mars 2023 I dag blir det sannsynligvis en omelett med masse bacon, purre og ost på toppen. Eller kyllingvinger hvis det frister mer når kvelden nærmer seg.
Frøkenfryden Skrevet 4. mars 2023 #55615 Skrevet 4. mars 2023 Besøk til vennepar og vi får visst biff og peppersaus 😃
FrankDrebin Skrevet 5. mars 2023 #55616 Skrevet 5. mars 2023 I dag ble det hverdagslam med viltblanding og poteter. 1
AnonymBruker Skrevet 5. mars 2023 #55617 Skrevet 5. mars 2023 Kyllingvinger med løk og ovnsbakte poteter. Anonymkode: 1d304...546
AnonymBruker Skrevet 5. mars 2023 #55618 Skrevet 5. mars 2023 Galette (pai laget uten form) med friske og semitørkede tomater, tynnskåret løk, gruyère, parmesan og crème fraîche. Grønn salat og en tørr riesling til. Til dessert er planen ovnsbakt frisk ananas med pasjonsfrukt, vaniljestang og rom, med vaniljeis til (sen middag, så får se om vi kommer så langt). Anonymkode: ad006...80d 1 1
Hunter7 Skrevet 8. mars 2023 #55620 Skrevet 8. mars 2023 Cotoletta alla milanese - altså kalvesnitzel tilberedt på milanesisk (?) vis. 1
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå