Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Spiste på kinarestaurant i dag - kyllingspyd med ris og peanøttsaus :sikle: Også smakte jeg litt på det de andre bestilte...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest piaf

Fiskegryte av fersk lyrfilet, tomater, rødløk, stangselleri, paprika, hvitløk, cayenne og en klatt crème fraîche. Servert med brun basmatiris. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hakkebøffer med brun saus, poteter, karamellisert løk og råstekte grønnsaker (babymais, gulrot, squash, blomkål). Mandelkjernepudding med rød saus til dessert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Anonymous
Hakkebøffer med brun saus' date= poteter, karamellisert løk og råstekte grønnsaker (babymais, gulrot, squash, blomkål). Mandelkjernepudding med rød saus til dessert.

Du har ikke lyst til å deeeele oppskriften på hakkebøffer, vel? :sexy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat i dag skal vi faktisk spise ferdiglagede kjempegode danske hakkebøffer. Men å lage dem selv er veldig enkelt, du bruker bare karbonadedeig/kjøttdeig som du rører med salt og pepper (jeg pleier ofte å ha i finhakket løk for ekstra smak). Form til store (2 cm tykke) biffer som brunes i panne og etterstekes i ovn (200 grader, 5 minutter).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...