Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Foliebakt lyrfilet med sitron og middelhavsansjos, og provencalsk tian som tilbehør: Løk, hvitløk og skiver av aubergine, squash og friske tomater legges i ildfast form, timian, salt, pepper og olivenolje over, bakes i ovn ved 200 grader i ca. 45 min.

Kunne kanskje bakt fisken på toppen av de halvferdige grønnsakene også, men tror jeg tilbereder dem hver for seg (men selvsagt i samme ovn, da! :wink: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Anonymous

Kyllingkarbonader med stekt sopp, kokt ris og tomatsalat.

Jeg likte egentlig ikke disse kyllingburgerne, men de er jo kjøpt nå, så jeg får spise dem opp. Liker ikke å kaste mat, og de er jo spiselige. :cry:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Skal begynne et nytt og bedre liv og bli mer sunn (gravid), så idag spiste vi;

grove fiskekarbonader m ost og bacon (Rimi, gode!), mandelpoteter, raspet gulerøtter m rosiner, brokkoli :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Biff med bernaise og broccoli! Fast middag på fredager hos oss. :ler: Mannen får rødvin til, mens jeg som er gravid får klare meg med cola light. :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...