Gå til innhold

Ketchup på pizza


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hva er vitsen med å ta ketchup på pizza?

Gjør du det?

Og hvorfor spiser noen pizza med kniv og gaffel?

Gjør du det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg spiser ikke ketsjup på pizza, ettersom jeg synes det drukner alt av smak fra pizzaen.

Bruker kniv og gaffel fordi det er fint å ikke få masse fett på fingrene. Pleier å ende med fettflekker over alt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ketchup på pizza spiser jeg ikke, men grunnen til at noen bruker det er vel fordi de synes det er godt.

Jeg spiser pizza med kniv og gaffel hvis:

1. Den er styggelig varm, for å slippe å brenne fingrene og for å kunne lage små biter som kan blåses på så jeg ikke brenner meg i munnen.

2. Den er av den hjemmelagede typen med mye fyll, ellers blir det bare søl og griseri.

3. Jeg er et sted der man ikke spiser med fingrene, fordi det er høflig å følge skikken der man er.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns det er godt med litt ketchup på pizzan, men ikke over hele. Lager som regel en "H" med ketchupen på hvert stykke :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker kun Ketchup på Pizza-grandiosa (orginal) evt hjemmelaget som passer med det. Hva vitsen med det er, er vel at det smaker bedre da :ler: Men bruker ikke ketchup på andre pizzaer.

Kniv og gaffel er vel for å ikke bli skitten på fingrene. Jeg spiser aldri pizza med kniv og gaffel, uansett om jeg spiser hjemme eller på en kjempefin og dyr resturang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ketchup hører ikke hjemme på pizza synes jeg, ketchup er altfor søtt til å passe på pizza. Jeg spiser de fleste pizzatyper med fingrene, men bruker kniv og gaffel de gangene jeg spiser "tynn bunn pizza" ute, da blir det bare feil å spise med fingrene ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om jeg bruker ketchup eller ikke avhenger av pizzaen, noen ganger synes jeg det er godt. "Tradisjonell" pizza med tjukk bunn, kjøttdeig, løk og ost er godt med ketchup, samme med den gode, gamle grandisen. Sist helg laget jeg pizza med hvitløksmarinert kylling, oliven, blåmuggost og ruccola. Falt meg liksom ikke inn å putte ketchup på det engang.

Pizza smaker best med fingrene, men om man har masse fyll på, så er det fint med kniv og gaffel. Eller hvis man er på et sted hvor det virker mest naturlig å spise med kniv og gaffel (fin restaurant etc.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg spiser omtrent bare hjemmelaget pizza, så da spiser jeg med kniv og gaffel. Ketchup bruker jeg aldri på pizza uansett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ketchup liker jeg ikke så det spiser jeg aldri på pizza.

Jeg liker å spise pizza med kniv og gaffel, det blir mye mindre gris. Nå spiser jeg stort sett pizza med tynn bunn, da. De med tjukkere bunn kan jeg finne på å spise med hendene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva er vitsen med å ta ketchup på pizza?

Gjør du det?

Og hvorfor spiser noen pizza med kniv og gaffel?

Gjør du det?

Eg gjorde det ofte når eg var yngre, men no har eg bare ketchup på om det er ein type pizza eg egentlig ikkje er så begeistra for. Om det er ein god pizza så gjør eg ikkje det.

Eg spiser med kniv og gaffel ein gang i blant. Blir mindre søl, og slipper kliss på fingrene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Applestore

Jeg bruker ketchup på hjemmelaget pizza og forssenpizza, men ikke pizza fra f.eks Dollys og peppes

De jeg har ketchup på, bruker jeg gaffel, de andre ikke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Åhhh, jeg fikk lyst på pizza!

Jeg/vi bruker alltid kniv og gaffel når vi spiser pizza. Jeg lager hjemmelaget italiensk pizza med meget tynn bunn. Ketchup har jeg aldri i hus, det er ikke noe jeg bruker på hverken pizza eller annen matvare.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker ketchup på hjemmelaget pizza, fordi jeg synes det smaker godt. Spiser ofte med kniv og gaffel pga. mye fyll.

Har ingenting ekstra på frossenpizza, men bruker ofte hvitløksdressing (ikke sånn på flaske) til restaurantpizza.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 9 år senere...
On 9/17/2010 at 4:35 PM, Guest Mahareth said:

Jeg spiser ikke ketsjup på pizza, ettersom jeg synes det drukner alt av smak fra pizzaen.

 

Bruker kniv og gaffel fordi det er fint å ikke få masse fett på fingrene. Pleier å ende med fettflekker over alt!

commit fork outlet

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
AnonymBruker
2 minutter siden, biggest skrt skrev:

commit fork outlet

Gikk du inn på en 10 år gammel tråd kun for det der? 

Anonymkode: 2c797...095

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kommer an på pizzaen for min del. Er det Grandiosa eller hjemmelaget med ost, saus og kjøttdeig har jeg som regel ketchup på. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Får jo håpe TS har klart å komme til bunns i dette kompliserte spørsmålet, mtp. at det er 10 år siden... Men "vitsen" er vel at noen synes det smaker godt :opplyser: Jeg gjør det ikke selv, men jeg spiser med kniv og gÆffel. Bruker bestikk på brødskiver også, når pålegget krever det, og det er hensiktsmessig.

9 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Gikk du inn på en 10 år gammel tråd kun for det der? 

Anonymkode: 2c797...095

 Det synes jeg også var litt underlig... Hvordan ender man egentlig opp i en ti år gammel tråd som handler om kÆsjuup på pizza? Guugler man "ketchup på pizza" :klo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...