Gå til innhold

Kesam vs yoghurt naturell


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ja, jeg lurer altså på om noen kan fortelle meg hvordan kesam (naturell) og naturell yoghurt skiller seg fra hverandre sånn smaksmessig. Er f.eks. kesam mer nøytral/mindre syrlig enn yoghurt?

Gjest navnelapp
Skrevet

Kesam er meir rømmeaktig, litt fyldigare og mjukare i konsistensen. Yoghurt er ikkje så stabil, inneheld meir væte og smakar vel litt syrlegare. Kesam er betre enn yoghurt i sausar og dressingar, yoghurt er til å spise som den er. Vil du lage dressing av yoghurt må du la den renne av i eit kaffefilter slik at du blir kvitt litt av væta.

Skrevet

Ok, da ble jeg litt klokere :idesmil: . Takk for svar Alt godt!

Skrevet

Kesam, er ikke det egentlig en slags ost?

Skrevet

Kesam, er ikke det egentlig en slags ost?

Jo Kesam er en ost. Og hvis man bruker matyoghurt så slipper man å renne den av før man bruker den til sauser og dressinger. Jeg syns at matyoghurt er mye bedre enn Kesam, men det er mulig at Kesam er sunnere en yoghurt, i hvert fall den magre varianten, men den er i hvert fall ikke særlig god.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...