Nigella Skrevet 5. oktober 2003 #1 Del Skrevet 5. oktober 2003 Skal bake en sjokolade-gulrot-kake, men så står det "revet nellik" i oppskriften. Jeg har både malt nellik og hel nellik, men ikke "revet". Noen som vet hva det er? (Kan da ikke være nellikspiker (hel nellik) revet på rivjern?! :klø: ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 5. oktober 2003 #2 Del Skrevet 5. oktober 2003 Jeg ville brukt malt nellik. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Væren Skrevet 5. oktober 2003 #3 Del Skrevet 5. oktober 2003 Sikker på at ikke revet og malt er det samme, da? Jeg er sikker på at malt nellik er helt OK! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå