AnonymBruker Skrevet 2. september 2010 #1 Skrevet 2. september 2010 Var i USA tidligere i år og ble helt forelska i philly cheese steak og tenkte jeg skulle prøve meg på en hjemmelaget. Men i de engelske oppskriftene jeg finner står det "rib eye steak", noen som vet hva som er det norske ordet?
Gjest Spinell Skrevet 2. september 2010 #2 Skrevet 2. september 2010 Hel entrecote iflg denne lenken: http://www.matprat.no/nyttigomkjott_ordbok.aspx?artid=14306&fid=7126#rightmenu_8_5
AnonymBruker Skrevet 2. september 2010 #3 Skrevet 2. september 2010 Hehe det var ikke verre nei... Tusen takk
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå