AnonymBruker Skrevet 2. september 2010 #1 Del Skrevet 2. september 2010 Var i USA tidligere i år og ble helt forelska i philly cheese steak og tenkte jeg skulle prøve meg på en hjemmelaget. Men i de engelske oppskriftene jeg finner står det "rib eye steak", noen som vet hva som er det norske ordet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Spinell Skrevet 2. september 2010 #2 Del Skrevet 2. september 2010 Hel entrecote iflg denne lenken: http://www.matprat.no/nyttigomkjott_ordbok.aspx?artid=14306&fid=7126#rightmenu_8_5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. september 2010 #3 Del Skrevet 2. september 2010 Hehe det var ikke verre nei... Tusen takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. september 2010 #4 Del Skrevet 2. september 2010 Feil smily der oppe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå