Gå til innhold

Catering


Anbefalte innlegg

Skrevet

skal snart møte et catering firma, for å hørre litt om hva de kan tilby...

Hva spørr man om da sånn egnetlig?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Skal dere ha festen i lokalet til cateringselskapet?

Skal dere ha varm eller kald mat?

Har dere kokk som kan ordne for dere, eller skal cateringselskapet hjelpe dere?

Menyer? Priser? Transport?

Hva tenker dere: tallerkenretter eller bakker med varm mat? Koldtbord? Annet?

Har vært i bryllup med den kjedelige blomkålsuppe/svinestek/iskake, urolige koldtbordet, spennende laks/kveite/inderfilet/tiamisu, nydelig gravlaks/steinbit/eksotisk fruktsalat og isparfait.

Personlig ville jeg unngått koldtbord, da dette skaper et urolig bryllup i mine øyner.

Lykke til med valgets kvaler og kommende bryllup.

Skrevet

Vi skal ha det i egne lokaler, og aller helst: varm mat! ikke koldtbord, o ikke stek med karamellpudding som er normen der jeg kommer fra....

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...