Dødspingvinen Skrevet 2. oktober 2003 #1 Skrevet 2. oktober 2003 Dette pleide vi alltid å ha som restemiddag dagen etter risgrøt. Men jeg har slettes ikke peil på hvordan man lager det. Kan noen hjelpe meg?
Gjest Mae Skrevet 2. oktober 2003 #2 Skrevet 2. oktober 2003 Bland 3 egg i risgrøten og tilsett litt sukker, en klype salt, litt vaniljesukker og 2 ss. hvetemel. Kanel er også godt. La røren stå i en 10-15 min. og stek små lapper i middels varm stekepanne. Mae
Dødspingvinen Skrevet 2. oktober 2003 Forfatter #3 Skrevet 2. oktober 2003 Takk! Da lager jeg middag!
Gjest Poirot Skrevet 2. oktober 2003 #4 Skrevet 2. oktober 2003 Man kan også lage vanlig pannekakerøre og ha i risen.
Gjest gjest1 Skrevet 2. oktober 2003 #5 Skrevet 2. oktober 2003 En oppskrift fra Wenches kjøkken http://www.artoftaste.no/servlet/region?na...t&item=10216746
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå