majan Skrevet 2. oktober 2003 #1 Skrevet 2. oktober 2003 HEi hei ja som dere ser skal jeg ha torsk til middag idag, det er frossen torsk jeg har. Er det torskfileer det heter tro. Også har jeg hørt at man kan legge de i alminiumsfolie og steke de i ovnen, men hva annet kan jeg ha ved siden av og hvor lenge skal de ligge i ovnen? Og hvor mange grader?
wok Skrevet 2. oktober 2003 #2 Skrevet 2. oktober 2003 Jeg pleier å ha gulerøtter og sqash i skiver, sammen med en klatt smør og fiskekrydder. Stekes i folie. 200 grader, i ca 20-30 min eller til fisken er gjennomkokt, må alltid åpne underveis for å sjekke. Det blir kjempegodt! Kan bruke paprika, løk, brokkoli også. Sist jeg lagde det, la jeg det bare i ildfast form, med folie over. Funka like fint, og det er lettere å sjekke om det er ferdig. Det er også godt med snøfrisk ost opp, det smelter og blir en god saus. Nå ble jeg sulten!
majan Skrevet 2. oktober 2003 Forfatter #3 Skrevet 2. oktober 2003 Tusen takk for kjapt svar, nå får jeg snart begynne og lage litt middag til sambo kommer hjem fra jobb
Gjest gjest1 Skrevet 2. oktober 2003 #4 Skrevet 2. oktober 2003 Jeg skviser alltid en halv sitron eller lime i hver fiskepakke. i tillegg til det ytterste gule/grønne skallet. og en klatt med smør eller olivenolje. Blir en nydelig sky. Og salt og pepper selvsagt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå