AnonymBruker Skrevet 21. august 2010 #1 Skrevet 21. august 2010 Jeg finner alltid så mange oppskrifter der det står matfløte, men dette har jeg sjelden i hus. Kan jeg bruke kaffefløte istedet?
Gjest navnelapp Skrevet 21. august 2010 #2 Skrevet 21. august 2010 Det kjem vel litt an på kva du skal lage. Til sausar og slikt kan kanskje kaffefløte bli litt skvipete? Det er jo som ei litt tjukk mjølk.
Perelandra Skrevet 22. august 2010 #3 Skrevet 22. august 2010 Matfløte har 20% fett, mens kaffefløte har 10% fett, så den er en god del magrere. Hvis du bruker kaffefløte istedetfor matføte kan du bruke dobbel mengde av den og tilsvarende mindre av annen væske. Det blir ikke helt det samme, men kan fungere ganske bra likevel. Ellers kan du eventuelt bruke kaffefløte i samme mengde som det står matfløte i oppskriften, og lage en magrere variant av retten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå