Trampe Skrevet 17. august 2010 #1 Skrevet 17. august 2010 Jeg er så lei av vanlig matpakke, har ikke tilgang til kantine på jobben - og jeg har aldri tid til å steke meg omelett om morgenen før jeg drar på jobb. Jeg har aldri prøvd å fryse omelett, går det? Kan jo bare steke opp en del, fryse i matpakker, ta med på jobb og vips så er den tint og klar til lunsj...
Kokkelimonke Skrevet 18. august 2010 #2 Skrevet 18. august 2010 http://www.egg.no/Article.aspx?artid=9385&bgstyle=&mnu1id=4508&mnu2id=4536&mnu3id=4540&mnu4id= Her står det noe om at man ikke kan fryse annet enn rå egg, og at kokte egg (da faller vel også eggerøre inn her), ikke egner seg for det.
AnonymBruker Skrevet 18. august 2010 #3 Skrevet 18. august 2010 Det var dumt, jeg synes det var en skikkelig god ide å fryse matpakken (med omelett på)
Aurela Skrevet 18. august 2010 #4 Skrevet 18. august 2010 Du kan vel lage den kvelden før og ta den med, uten å fryse den, bare legge den i kjøleskapet?
Trampe Skrevet 18. august 2010 Forfatter #5 Skrevet 18. august 2010 Jo, jeg kan jo det. Jeg kan også stå opp ti minutter tidligere, og lage den fersk Jeg fikk bare en ide om å lage masse og ta opp litt og litt, men det gikk visst i vasken Eggerøre er forsåvidt stekt og ikke kokt, men om man ikke kan fryse annet enn rå egg får jeg la være...
Supraspinatus Skrevet 18. august 2010 #6 Skrevet 18. august 2010 Jo, jeg kan jo det. Jeg kan også stå opp ti minutter tidligere, og lage den fersk Jeg fikk bare en ide om å lage masse og ta opp litt og litt, men det gikk visst i vasken Eggerøre er forsåvidt stekt og ikke kokt, men om man ikke kan fryse annet enn rå egg får jeg la være... Har dere mikro på jobben? Du kan jo lage en omelettrøren kvelden før. Putt i det du vil ha (utenom salt). Putt i en ziplock pose. Lagre i kjøleskap. når det er lunsj zapper du bare ziplocken i mikrozapperen.
Kokkelimonke Skrevet 18. august 2010 #7 Skrevet 18. august 2010 Jo, jeg kan jo det. Jeg kan også stå opp ti minutter tidligere, og lage den fersk Jeg fikk bare en ide om å lage masse og ta opp litt og litt, men det gikk visst i vasken Eggerøre er forsåvidt stekt og ikke kokt, men om man ikke kan fryse annet enn rå egg får jeg la være... Ja, men det går nok ut over det samme prinsippet Du får heller ta med deg primusen på jobben, så har du ferdiglaget røre med deg! Beste matpakken!!
Independent_ Skrevet 18. august 2010 #8 Skrevet 18. august 2010 Jeg ville virkelig ikke fråset eggerøre, omelett eller egg i sin rene form :gjeiper: Konsistensen og smaken hadde blitt veldig rar tror jeg. Men om du liker kald eggerøre/omlette kan du jo lage det på kvelden og legg det i kjøleskapet over natten. Og hiv med et par skiver røkalaks så er det knall matpakke.
Supraspinatus Skrevet 19. august 2010 #9 Skrevet 19. august 2010 Jeg ville virkelig ikke fråset eggerøre, omelett eller egg i sin rene form :gjeiper: Konsistensen og smaken hadde blitt veldig rar tror jeg. Men om du liker kald eggerøre/omlette kan du jo lage det på kvelden og legg det i kjøleskapet over natten. Og hiv med et par skiver røkalaks så er det knall matpakke. Det går jo sikkert fortsatt an å ha med seg brød på jobben, en må sikkert ikke ta med en deig og steke den bare fordi man lager eggerøre fra grunnen :gjeiper: Selv synes jeg at egg har en grei konsistens, så lenge det er gjennomstekt. Synes bløt eggerøre minner om snørr.
Kamikatze Skrevet 19. august 2010 #10 Skrevet 19. august 2010 [...]det gikk visst i vasken [...] Jeg innser jo nå, at det ikke går å fryse ned omelett. Bare så synd ingen har fortalt meg dette tidligere? For i alle år har jeg fryst langpanneomeletter og stekepanneomeletter, og de har smakt helt greit som tint. På den måten har jeg hatt sandwicher å ty til, i påkommende tilfelle. Resultatet av at pølser og annet var i ferd med å gå ut på dato. Og de smakte ikke verre enn en hvilkensomhelst matpakke? Riktignok er jeg ikke helfrelst på superhøye omeletter, og trivs best med flak på centimeteren eller under - bugnende av allskens rester fra bacom, kokte grønnsaker, fårepølse, reker til ris og mais. Og selvsagt ost. I eller på. Synes ideen til Trampe med prefabrikerte, garantert kule matpakker, er helt übergenial. Men selvsagt... Når et nettsted sier at det ikke går å fryse kokte egg, så kan vi nok bare glemme omelettskiver. Ja, hvis vi ikke plutselig en dag føler for å gjøre noe fanteri med ei langpanne og en fryseboks? Go, Trampe! Go, Trampe, go!
Trampe Skrevet 20. august 2010 Forfatter #11 Skrevet 20. august 2010 Da prøves det! ...er ikke jeg flink til å høre på hva andre sier?
Sauen Shaun Skrevet 20. august 2010 #12 Skrevet 20. august 2010 Også håper jeg du gir oss en rapport på hvordan det går Trampe. For idèen høres ikke dum ut...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå