Gå til innhold

Rømmekolle i stedet for lettrømme


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det noe poeng i å bruke rømmekolle til dip i stedet for lettrømme? Eller i stedet for lettrømme generelt?

Kan det være fordi det er mindre fett i rømmekolle enn lettrømme? Noen som bruker det og tenker slik?

Eller er det forskjell i smaken? (Jeg har ikke lagt merke til det, men har sjelden smakt det..)

Videoannonse
Annonse
Gjest Anonymous
Skrevet

Når jeg gikk på Libra-kurs fikk jeg beskjed om å bruke rømmekolle. Den er det 10% fett i. Hvor mye det er i lettrømme vet jeg ikke, men jeg kjenner egentlig ikke noen stor forskjell på smaken heller..

Skrevet

jeg går på LIbra kurs nå og jeg har helt kuttet ut Lett rømme. Bruker kun rømmekolle. Er ikke noe forskjell i smaken.

Skrevet

Jeg bruker mager kesam i stedet for lettrømme/rømmekolle til dip og dressinger.

Skrevet

Jeg bruker rømekolle til taco - istedet for lettrømme.

(Sparer jo litt kalorier iallefall).

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...