Gå til innhold

Biff og kylling på pizza


Droid

Anbefalte innlegg

Jeg antar det er noen her som har forsøkt biff eller kylling på pizza. Legger dere i såfall kjøttet på rått eller stekt? Hvis dere legger det på rått, har dere det i såfall på under hele steketiden til pizzaen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja, jeg bruker å legge det rått på. Jeg syntes det blir for tørt dersom jeg steker det først. Bruker å ha det på hele steketiden ja, men man kan helt sikkert legge det på underveis, alt etter som hvor lenge pizzaen skal steke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mengden pizzasaus har da ingenting å si for hvorvidt kjøttet blir overstekt eller ei?

Jeg legger kylling og bacon rått på pizzaen, oppå osten (selvsagt), og steker pizzaen raskt ved høy varme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, kjøttet blir tørt, men har du et tykt lag med pizzasaus så blir ikke gøggen tørr :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg legger ikke rått kjøtt på pizzaen før steking. Enten det er kjøttdeig, kylling eller biff. Jeg marinerer det noen timer først, så steker det lett (ikke gjennomstekt da blir det tørt) så har det på pizzaen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg steker det også lett, liker ikke å legge ting rått på pizzaen. Eneste unntaket er hvis vi bruker (skivet) bacon.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når jeg har kylling på pizza, så hender det at jeg steker den litt. Men ikke biff. Den legger jeg på rå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kommer litt an på hvilken pizza man lager. Jeg lager syltynne italienske pizzaer. Da er alltid alt tilbehøret stekt/tilberedt på forhånd.

Lager man tjukke pizzaer som skal stå i ovnen i 15-20min kan man godt legge det rått, eller kanskje lett grillet på.

Selv synes jeg rått kjøtt på pizzaen ser ufattelig uappetittelig ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg marinerer gjerne kjøttet litt og steker det lett før jeg legger det på pizzaen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg steker kjøttet før jeg legger det på pizzaen. Tynne baconskiver kan jeg legge råe på, men det bruker jeg nesten aldri som pizzafyll.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...