Gjest Huffsa Skrevet 3. august 2010 #1 Skrevet 3. august 2010 I den mills- leverpostei-reklamen sier jo han fyren i reklamen; " Ovnene, de må vekk. Det tar for laaaaaaaaang tid å steke på den måten der" Men hvordan hadde han tenkt til å steke leverposteien hvis det ikke er i ovn?
Meaty Skrevet 3. august 2010 #4 Skrevet 3. august 2010 Den reklamen er irriterende. Særlig fordi jeg har jobbet på den fabrikken som lager den leverposteien. De har ovner ja, men de ser slett ikke ut som i reklamen.
Gjest Coarvi Skrevet 4. august 2010 #5 Skrevet 4. august 2010 Men hvordan hadde han tenkt til å steke leverposteien hvis det ikke er i ovn? Det er vel litt av poenget, at "mange" produsenter (evt. bare økonomer ) driter i hvordan de skal få produsert noe godt, så lenge kostnadene er lave. Fyren bygger ikke avgjørelsene på kunnskap, men på kroner og øre. Det er dessuten sikkert fullt mulig å lage "leverpostei" uten ovner, er vel bare å lage en fast masse og tilsette leverpostei-aromaer så er den saken grei!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå