Gjest Kokeshi Skrevet 30. juli 2010 #1 Skrevet 30. juli 2010 Er det mulig å lage pizzabunn med lite karbohydrater? Vil en grovere bunn være bedre? :klø:
Kenneth199 Skrevet 30. juli 2010 #2 Skrevet 30. juli 2010 Alle bakst produkter inneholder en del karbohydrater. Da mel er en av ingrediensene.
Gjest Kokeshi Skrevet 30. juli 2010 #3 Skrevet 30. juli 2010 Det vet jeg. Spørsmålet var om det var mulig å lage den med mindre karbohydrater?
Honesty Skrevet 30. juli 2010 #4 Skrevet 30. juli 2010 En grovere bunn vil i hvertfall inneholde en større andel trege karbohydrater, men det hjelper ikke hvis det er lavkarbo du er ute etter. Har du prøvd å google etter oppskrifter på lavkarbo-pizzabunn?
Kenneth199 Skrevet 30. juli 2010 #5 Skrevet 30. juli 2010 Jeg ser ingen mulighet da mel er en av hovedingrediensene. siktet hvete melk 66g karbs sammalt grov hvete 55g karbs siktet rug mel 66g karbs Kanskje lage en ekstremt tynn bunn?
Gjest Kokeshi Skrevet 30. juli 2010 #6 Skrevet 30. juli 2010 Trege karbohydrater er bedre en ingenting. Ja, har googlet, men får helst opp frossenpizza fra fedon og andre obskøne forslag Hvilken type mel er best?
Gjest Kokeshi Skrevet 30. juli 2010 #7 Skrevet 30. juli 2010 Jeg ser ingen mulighet da mel er en av hovedingrediensene. siktet hvete melk 66g karbs sammalt grov hvete 55g karbs siktet rug mel 66g karbs Kanskje lage en ekstremt tynn bunn? Takk Ja tynn må den bli.
Suzy Skrevet 30. juli 2010 #8 Skrevet 30. juli 2010 Trege karbohydrater er bedre en ingenting. Ja, har googlet, men får helst opp frossenpizza fra fedon og andre obskøne forslag Hvilken type mel er best? Ja det er mulig - skal vi se: Lavkarbo sprø pizzabunn 2 egg 1 ss fløte ½ ts bakepulver ½ cup ( 1cup=2.25dl) revet ost litt salt 1 ss olje 2 ss bakemiks Rør sammen, spre ut på bakepapir og stek i ca 10 min på 225 grader, eller til bunnen blir sprø og brun.
Gjest Kokeshi Skrevet 30. juli 2010 #9 Skrevet 30. juli 2010 Ja det er mulig - skal vi se: Lavkarbo sprø pizzabunn 2 egg 1 ss fløte ½ ts bakepulver ½ cup ( 1cup=2.25dl) revet ost litt salt 1 ss olje 2 ss bakemiks Rør sammen, spre ut på bakepapir og stek i ca 10 min på 225 grader, eller til bunnen blir sprø og brun. Supert! Hva er bakemiks?
Suzy Skrevet 30. juli 2010 #10 Skrevet 30. juli 2010 Svindyr blanding som du får tak i på matbutikker med litt utvalg - ketolyse bakemiks
bioing Skrevet 30. juli 2010 #11 Skrevet 30. juli 2010 Sjekk ut lavkarbo.no, og forumet der.. Der har de flere gode oppskrifter..
Suzy Skrevet 30. juli 2010 #12 Skrevet 30. juli 2010 Sjekk ut lavkarbo.no, og forumet der.. Der har de flere gode oppskrifter.. Jepp - masse varianter der
Honesty Skrevet 30. juli 2010 #13 Skrevet 30. juli 2010 Jeg googlet "lavkarbo pizza", og fikk opp en haug med oppskrifter fra blogger, forum osv.
Gjest AnonymBruker Skrevet 30. juli 2010 #14 Skrevet 30. juli 2010 Jeg ser ingen mulighet da mel er en av hovedingrediensene. siktet hvete melk 66g karbs sammalt grov hvete 55g karbs siktet rug mel 66g karbs Kanskje lage en ekstremt tynn bunn? Mel er en av hovedingrediensene i tradisjonell pizza, ja. Men det er jo ikke dermed sagt at det ikke finnes andre måter å lage pizzabunn på! Pizzabunn med lite karbs og null mel er fullt mulig.
Gjest AnonymBruker Skrevet 30. juli 2010 #15 Skrevet 30. juli 2010 Jeg ser ingen mulighet da mel er en av hovedingrediensene. siktet hvete melk 66g karbs sammalt grov hvete 55g karbs siktet rug mel 66g karbs Kanskje lage en ekstremt tynn bunn? Mel er en av hovedingrediensene i tradisjonell pizza, ja. Men det er jo ikke dermed sagt at det ikke finnes andre måter å lage pizzabunn på! Pizzabunn med lite karbs og null mel er fullt mulig.
Gjest Kokeshi Skrevet 30. juli 2010 #16 Skrevet 30. juli 2010 Nå er jeg ekstremt vanskelig jeg vet, men jeg synes lavkarbo.no virker mer som et forum for de som holder på med ketolysekuren, ikke så mye for oss andre dødelige Takk for alle tips
Gjest AnonymBruker Skrevet 30. juli 2010 #17 Skrevet 30. juli 2010 Nå er jeg ekstremt vanskelig jeg vet, men jeg synes lavkarbo.no virker mer som et forum for de som holder på med ketolysekuren, ikke så mye for oss andre dødelige Takk for alle tips Du tar feil. Det er folk fra alle mulige lavkarboretninger der, og det store flertallet av oppskriftene er faktisk ikke videre ketolysevennlige. Til det inneholder de, tro det eller ei, litt for mye karbohydrater! Ketolyse er rimelig "ekstremt".
Gjest AnonymBruker Skrevet 30. juli 2010 #18 Skrevet 30. juli 2010 http://myrevolution.no/den-ber%C3%B8mte-b%C3%B8rges-proteinpizza/
Meridian Skrevet 30. juli 2010 #19 Skrevet 30. juli 2010 Jeg pleier å lage hjemmelaget brød og hjemmelaget pizzabunn av mandelmel. Pizzabunn: Mandelmel Salt Egg Litt vann Kan bruke bakepulver som hevemiddel, men det glemmer jeg ofte. Gni deigen flat utover et bakepapir med en skje, rund eller firkantet(ønsket form). Den må forsteke ca.10 min, til deigen ikke er klissete lenger. Deretter legger du på ønsket fyll, og ettersteker den til fyllet er godt nok stekt. Dette varierer sånn, med prøv med 10 min, hvis ikke må den stå i 15 min eller 20 min.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå