Gjest AnonymBruker Skrevet 17. juli 2010 #1 Del Skrevet 17. juli 2010 Jeg lagde noen calzoner, spiste et par og frøys ned de andre umiddelbart etter de var stekt. Men hvordan skal jeg få varmet disse opp igjen når jeg ikke har mikro? Er det best å la de tine i kjøleskap over natten også sette de i ovnen? i så fall blir de ikke tørre da, og hva skal jeg sette ovnen på? Takk:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 17. juli 2010 #2 Del Skrevet 17. juli 2010 Jeg pleier å sette slikt inn i kald ovn, sette ovnen på 225 grader og sjekke når den har nådd temperaturen. Ofte er det jeg varmer ferdig da, noen ganger må det stå litt lenger. Ovner er forskjellige, så du må nesten prøve deg litt frem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 17. juli 2010 #3 Del Skrevet 17. juli 2010 Jeg ville ikke bekymret meg for mangelen på mikro ihvertfall - å varme opp calzone der burde være forbudt. Den blir ikke bare varm, men også seig, myk og klissete. Urk. Jeg ville tint den i romtemperatur og så hevet den inn i varm ovn. 200 grader i 10 - 20 min. gjetter jeg, men det kommer jo an på ovnen din som Brunhilde sier. Eventuelt kan de tines i kjøleskap over natta. Mulig de blir litt tørrere da, men det merker man stort sett ikke når de er varme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 18. juli 2010 #4 Del Skrevet 18. juli 2010 Fordelen med å sette inn i kald ovn er at man sparer litt strøm, ikke så dumt det, eller? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 18. juli 2010 #5 Del Skrevet 18. juli 2010 å sette inn i kald ovn fungerer dårlig på min ovn, siden den er ganske treig. Hvis man har en raskere ovn er det sikker ikke dumt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
moreller Skrevet 19. juli 2010 #6 Del Skrevet 19. juli 2010 Når jeg skal varme opp ting som har ligget i fryseren så slenger jeg det bare inn i ovnen på ca. 200 grader:) Det funker veldig bra:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå