nyeher Skrevet 2. juli 2010 #1 Skrevet 2. juli 2010 er det mest normalt (for en dame) å spise 2,3 eller 4 skiver til middag med reker og majones?
Gjest AnonymBruker Skrevet 2. juli 2010 #2 Skrevet 2. juli 2010 Det kommer vel helt an på hvor sulten hun er, hvor tjukke skivene er, og hvor mye reker man har oppå.. Vil man være sunnest mulig bør loffskivene være tynnest mulig, med mest mulig reker på toppen. Ha gjerne litt salat ved siden av også, det syns jeg er godt. Gjør jeg det på denne måten klarer jeg meg med 2 skiver hvis jeg er passe sulten, 3 hvis jeg er kjempesulten.
Gjest AnonymBruker Skrevet 2. juli 2010 #3 Skrevet 2. juli 2010 Jeg spiser mest reker, bruker ikke majones og tar kanskje en eller av og til to loffskiver. Tror du kan beregne ca 400-500 gram reker per person.
Brunhilde Skrevet 2. juli 2010 #4 Skrevet 2. juli 2010 Det er vanlig å beregne 500 gram reker med skall pr person.
Clebra Skrevet 2. juli 2010 #5 Skrevet 2. juli 2010 Vi har alltid 1 kg per hode og det blir alltid borte. Nå er vi kjent for å være ganske storspiste, så det kan godt være den mengden ikke er normalen...
Brunhilde Skrevet 2. juli 2010 #6 Skrevet 2. juli 2010 Jeg tror ikke 1 kg pr hode er normalen, men hva gjør det når dere koser dere?
Gjest AnonymBruker Skrevet 2. juli 2010 #7 Skrevet 2. juli 2010 Haha, 2 til 3 skiver med reker, til middag?? Litt vel småspist kanskje? Eller ikke spesielt glad i reker? Mer som 5-6 her i gården gitt, og aldri sett noen spise spesielt mindre...Kjøper alltid 1 kg pr pers vi også, og sjeldent det blir noe igjen.
Brunhilde Skrevet 2. juli 2010 #8 Skrevet 2. juli 2010 Jeg spiser sjelden mer enn to skiver, men jeg har til gjengjeld mye reker på hver skive. 500 gram med skall er allikevel mer enn nok.
LukaFrost Skrevet 3. juli 2010 #9 Skrevet 3. juli 2010 Jeg synes 1 kg er mer mot normalen enn 1/2 kg. Da har man iallefall nok. 1/2 kg blir i knappeste laget, og det er litt pinlig å servere for lite mat.
Gjest Constanze Skrevet 3. juli 2010 #10 Skrevet 3. juli 2010 1/2 kg reker er det som er normalen å beregne pr pers. Jeg elsker reker og her jeg bor får vi de nydeligste ferske reker - allikevel så klarer jeg ikke spise mer enn 1/2 kg - maks. Man har jo brød og majones til rekene og det metter jo også.
LilleBille Skrevet 3. juli 2010 #11 Skrevet 3. juli 2010 Jeg regner 1/2 kg pr. pers hvis vi er mange, og 3/4-1 kg hvis vi er få - og rekeelskende. Nå spiser vi stort sett lite brød til - så da går det jo mer reker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå