Gå til innhold

Calzone


Arwen

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

3 dl. hvetemel.

½ pk. gjær (25 gr.).

2 ss. olivenolje.

1 dl. lunkent vann.

½ ts. salt.

Løs gjæren opp i vann og tilsett olje.

Ha i salt og mel og rør til en passe fast deig.

La deigen heve til dobbel størrelse på et lunt sted.

Del deigen opp i tre deler og kjevle ut rundinger.

Fordel fyllet på den ene halvdelen av hver deig.

Dryss ost over.

Pensle rundt kanten med sammenpisket egg og brett deigen over.

Klem sammen endene, slik at deigen blir tett.

Pensle calzonene med sammenpisket egg og dryss over litt oregano og revet ost.

Stekes på 220ºC i ca. 20 minutter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...