Gå til innhold

Gjedde


Mamaloco

Anbefalte innlegg

Kjæresten har fisket en ganske stor gjedde, ca 60 cm lang (vekt vet jeg ikke, siden vi ikke har noen vekt for øyeblikket..). Ingen av oss er særlig flinke når det kommer til tilbereding av fisk, og da ihvertfall ikke en fisk med så grovt kjøtt som gjedda har.

Er det noen som har gode tips til hvordan vi kan fikse en herlig middag med gjedde, eller kanskje noen som har ei oppskrift å dele? Alle forslag mottas med STOR takk :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg er ikke sikker, siden jeg aldri har laget det... kjøttet på gjedda må bare halvtines og gjerne blandes med f.eks. torsk uer, lange eller sei, men rene gjeddekaker er ok.

Det blir best resultat å lage fiskekaker av gjedde, har jeg hørt. En del bein du må renske først da. Kjør i en foodprossesor, halvfrossen er et pluss hvis ikke fisken er fersk, ha i ca 600 gram fisk av gangen, et egg, halv liten løk, to ss potetmel, litt melk, salt og pepper.

Endret av Alvina
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...